Laboratorievågar

Är du i behov av en exakt laboratorievåg för exempelvis vägning av kemikalier eller ingredienser till medicin, så kan vi på Vetek erbjuda dig laboratorievågar av hög standard. I vårt sortiment av laboratorievågar hittar du allt från smarta pocketvågar, till solida precisionsvågar i modeller för såväl avancerat användande som för nybörjaren.

Samtliga av våra laboratorievågar uppfyller varierade behov inom högprecisionsvägning, vilket är ett måste vid exakthet inom små viktintervaller. De är enkla och logiska att använda med många olika mätenheter, så att du får de exakta svar som du behöver.

Eftersöker du vägning med minimal fluktuation, stor mekanisk stabilitet och användarvänlighet i särklass har vi en rad modeller att erbjuda dig. Våra laboratorievågar är idealiska för laboratoriebruk där varje mikrogram, milligram eller gram räknas.

Mer info ↴

4 anledningar att köpa din laboratorievåg hos Vetek

  • De är kvalitativa. Här hittar du marknadens mest robusta, solida och exakta labvågar.
  • Bakom våra produkter ligger erfarenhet och kompetens. Som en ledande leverantör har vi djup kompetens och lång erfarenhet av att producera egna vågar och vågsystem.
  • De är prisvärda. Vårt sortiment består av vågar till konkurrenskraftiga priser – utan att tumma på hög kvalité.
  • Välj bland ett stort sortiment. Vårt sortiment består av en rad modeller av laboratorievågar som täcker alla förekommande behov.

Vänd dig till oss för mer information

Våra olika laboratorievågar kan garantera extrem precision och väga ned till en bråkdel av ett gram. Önskar du ytterligare information om våra labratorievågar? Tveka då inte att ta kontakt med vår eminenta support som ger dig svar på eventuella frågor och gärna berättar mer.

Varmt välkommen till oss på Vetek!

Utforska vårt sortiment av vågar med överlägsen prestanda att lita på – varje gång.

Produktgrupper

Pocketvågar för laboratorie

Pocketvågar för laboratorie

Precisionsvågar

Precisionsvågar

Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar