Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Containervägning på chassi, 35000kg/5kg, OIML

Containervägning på marken, 35000kg/5kg, OIML

Nyhet Transportabel Atex zon 2/22 våg 150kg/0,05g, krönt.Portabla vågar

Vårt omfattande utbud av portabla vågar täcker en stor variation av behov och har länge inkluderat några självklara val hos kunder som verkar inom en rad olika branscher –  från livsmedelsindustrin och sjukvården, till industriverkstäder och laboratorier.

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda högkvalitativa portabla vågar, men alltid till konkurrenskraftiga priser, oberoende av ändamålets karaktär. Högsta kvalité är såklart en stor förutsättning och när det gäller lastceller, vilket är den viktigaste komponenten i alla typer av vågar, använder vi oss enbart av det bästa som marknaden har att erbjuda.

Upptäck vårt sortiment av hållbara och pålitliga portabla vågar som är enkla att använda. Med överlägsen prestanda kan du vara säker på exakta resultat varje gång – in i minsta milligram.

4 skäl att välja en portabel våg från Vetek:

  • Hos oss hittar du marknadens mest hållbara, pålitliga och exakta portabla vågar.
  • Vi erbjuder vågar av högsta kvalité, alltid till konkurrenskraftiga priser.
  • Vårt utbud täcker alla förekommande behov, inom ett stort spektrum av branscher.
  • Vi är en ledande leverantör med gedigen erfarenhet och kompetens som tillverkar egna vågar och vågsystem.

Vi hjälper dig att hitta den perfekta portabla vågen efter dina behov

Vetek är en ledande tillverkare och leverantör av vågar, vilket är ett resultat av många års dedikation och en stark ambition om att ta fram marknadens, ur alla aspekter, bästa vågar. Och såklart tack vare vår kompetenta personal som dagligen bemöter våra kunder med professionell support. 

Känner du dig osäker på vilken typ av portabel våg som passar bäst efter dina behov? Prova vår produktguide för portabla vågar för att bekanta dig med vårt produktutbud och för att hitta den våg som är det bästa valet för dig utefter dina behov och ändamålet i fråga. 

Naturligtvis är du välkommen att kontakta oss på Vetek för ytterligare information och rådgivning. Vi besvarar eventuella frågor och hjälper dig gärna att hitta den rätta vågen.

Filters Meny 0
Top