Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Kalibrering

Kräver din verksamhet exakta resultat? Se då till att kalibrera din våg. Alla vågar påverkas av upprepad användning och behöver förr eller senare kalibreras för att fortsätta ge korrekta resultat. Med kontinuerlig kalibrering ser du till att vågen fortsatt är som ny och att den alltid visar rätt resultat. Samtidigt undviker du akuta underhåll.

Vi erbjuder två olika alternativ för kalibrering. Skicka din våg till vårt servicecenter, eller låt våra servicetekniker komma ut till er! Vi kan kalibrera dina vågar på plats – mitt i er verksamhet (pris för besök baseras på reslängden för våra servicetekniker).

Boka din kalibrering hos oss genom att skapa ett serviceärende, så kan du vara trygg med att du alltid får en snabb, smidig och pålitlig kalibrering.

Skapa serviceärende

När du skapar ett serviceärende blir din kalibrering prioriterad och du får en bekräftelse på att vi mottagit din våg så snart den har kommit till oss. Inskickad våg utan serviceärende tar längre tid att hantera, och det kan dröja innan du får tillbaka den.

Klicka här för att skapa ett serviceärende

Fyll i serviceformuläret ovan, märk ditt paket med servicenumret du får och skicka paketet till:
Vetek Weighing AB
Hantverksvägen 15
76493 VÄDDÖ
Sweden

Emballage
Emballera produkten väl så att den klarar transporten utan att skadas.

Att tänka på

Vänligen skicka inte paket som ska avhämtas hos ombud. Paket adresserade så att de måste hämtas hos ombud debiteras 150:-.

Hur lång tid tar det?

Normalt returneras en reparation inom 10 arbetsdagar. Om ni skickar paketet för uthämtning hos ombud tar det 4 arbetsdagar extra.

Garantivillkor

Villkor under garantitiden (normalt inom 1 år)

Garantireparationer är gratis. Garantin gäller inte om produkten till exempel har tappats i golvet. Kunden betalar frakten till oss och vi betalar frakten till kunden.
Villkor efter garantitiden (normalt efter 1 år)

Efter garantitiden debiteras kostnad efter felets art. Kostnadsförslag på reparation kostar inget.

 

Boka besök av tekniker

När tid, enkelhet och effektivitet är av största vikt är ett besök av våra servicetekniker en bättre lösning än att du behöver skicka in er våg till vårt servicecenter. Våra servicetekniker kan komma ut till er verksamhet och hjälper till med både service, reparation och kalibrering.

Snabba och effektiva reparationer

Har du ett avbrott i verksamheten som inte kan dröja två eller flera fraktdagar innan det åtgärdas? Då är ett besök av våra servicetekniker den bästa lösningen. Ni får snabbt hjälp utan att själva lägga tid på problemet och kan börja använda vågen så snart den är lagad, istället för att den ska stå på en postterminal någonstans i landet i en eller flera dagar.

Kalibrering på plats

Att få hjälp med den kontinuerliga kalibreringen på plats är till stor hjälp för många företag. Har du en stor verksamhet med många vågar kan det vara extra mycket värt att låta en servicetekniker komma ut till er och kalibrera vågarna. På så sätt slipper ni avbrott i verksamheten och ständiga skeppningskostnader. Då är istället det bästa sättet att boka en gemensam årlig kontroll av alla era vågar.

Kostnad

Priset för ett besök baseras på reslängden för våra servicetekniker. Vår verksamhet är baserad i Stockholmsområdet. Det blir alltså en något högre kostnad för verksamheter långt norrut och långt söderut i landet.

Boka en tid för besök av tekniker

Kontakta oss för bokning av servicetekniker. Ring 0176-20 89 20 eller mejla till info@vetek.se.

Meny 0
Top