Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
301 Artiklar

Hängvåg 44kg/10g med autohold
Bagagevågar

Hängvåg 44kg/10g med autohold

Artikelnr: Handymax
840 kr

Hängvåg digital Salter 10kg/10g
Fiskevågar

Hängvåg digital Salter 10kg/10g

Artikelnr: ElectroSamson
1 490 kr

Hängvåg universell 50kg/0,1kg
Bagagevågar

Hängvåg universell 50kg/0,1kg

Artikelnr: Bagscale
490 kr


Kran & hängvågar

Kranvågar med brett användningsområde och hög prestanda

Kranvågar och kranvågar är vågar som är avsedda för att väga hängande laster upp till 50 ton. I vissa fall till och med mer än så. Här hittar du professionella kranvågar i olika utföranden för olika behov som gör vägningen enkel och problemfri.

Kranvågarna har ett brett användningsområde och ger optimal mobilitet inom exempelvis lager, produktion, spedition, logistik etc. Kort sagt, så är en kranvåg inom många branscher oumbärlig. Här hittar du några av marknadens bästa alternativ, vilka är noga utvalda för att leva upp till de krav som ställs och dina behov.

Samtliga modeller har utmärkt bruksvänlighet och resultaten avläses enkelt – även från längre avstånd.

Under produktkategorin finner du:

 • Kranvågar
 • Kranvågar, 500 kilo - 3 ton
 • Kranvågar, 5 - 300 kilo
 • Kranvågar, 5 ton och mer
 • Trådlösa kranvågar
 • Mekaniska kranvågar
 • Tillbehör
 • Små hängvågar

Känner du dig osäker på vilken våg som är det bästa alternativet för dig? Prova vår nya produktguide kranvågar, samt för små hängvågar. Bläddra igenom produkterna för att hitta just den kranvåg som passar de behov som finns inom ditt företag.

4 anledningar till att välja en kranvåg från oss

 • Hög kvalité. Vi erbjuder marknadens mest robusta, solida och precisa kranvågarna.
 • Bra pris. Vi vill erbjuda marknadens bästa vågar – alltid till bra priser.
 • Vågar för alla. Vi har ett omfattande sortiment med vågmodeller som passar alla branscher och behov.
 • Expertis. Vi på Vetek är en ledande leverantör av vågar och vågsystem som dessutom har lång erfarenhet av att tillverka egna produkter. Vill du veta mer?

Vid eventuella frågor, är i behov av rådgivning eller vill ha ytterligare information om våra krokvågar är du varmt välkommen att ta kontakt med vår support där du får snabb hjälp när du behöver den.

En kranvåg är ett hjälpmedel för dig som kontinuerligt behöver väga hängande last. Du hänger det du vill väga på kroken och får då fram dess vikt. På Vetek fokuserar vi på att leverera vågar av hög kvalitet till bra pris. Vår långa erfarenhet av mät- och väginstrument har gjort det möjligt för oss att bara erbjuda det allra bästa. Här hittar du krokvågar och kranvågar med viktkapacitet från 5 kg upp till över 5 ton.

Kranvåg och hängvåg med låg viktkapacitet

Våra kranvågar med låg viktkapacitet kan klara allt från 5 till 300 kg. De har alla olika graderingar, en våg med kapacitet på 300 kg väger i intervaller om 100 gram. Vågarna är oftast små även när de klarar högre vikter. En liten kranvåg fungerar perfekt som till exempel fiskevåg och du håller den enkelt i handen. Det är allra vanligast med digitala displayer, vilka är enkla att läsa av.

I den här kategorin hittar du också små fjädervågar med maximal kapacitet på 1 kg. Några av dem visar resultat i Newton, vilket gör dem utmärkta för mätning av dragkapaciteter. En liten kranvåg kan vara ett bra val till skolor och utbildningsinstitut, men även till forskningsinstitut där allt måste vägas med största noggrannhet.

Kranvåg och hängvåg med högre viktkapacitet

Kranvågar med högre viktkapacitet, uppemot flera ton, kan med fördel användas i verkstäder, lantbruk och för att lyfta båtar. Många av vågarna har fjärrkontroll för att kunna styras på avstånd. Om du ska använda vågen där risk för vattenstänk finns bör du välja en våg med IP-klassning för att vara säker på att den klarar av det. På Vetek hittar du även kran- och hängvågar som tål saltvatten.

Vi erbjuder kranvågar med dubbel säkerhet som klarar av en maxvikt på 100 ton. I kategorin finner du även högkvalitativa dynamometrar med samma höga kapacitet. För dig som föredrar mekaniska istället för digitala vågar hittar du också sådana hos Vetek. Vi har en mekanisk kranvåg med en viktkapacitet på upp till 20 ton.

Att tänka på vid val av kranvåg

Innan du köper en kranvåg bör du se till att vågen du väljer passar den verksamhet och de krav du har. En krokvåg kan användas i en mängd verksamheter och industrier och det viktiga är att du väljer en som uppfyller dina behov. Inom lager kan det vara nödvändigt med en portabel våg som klarar av lägre viktkapaciteter. Den kan enkelt tas med från en plats till en annan så att du slipper förflytta godset som ska vägas.

Några av krokvågarna i vårt sortiment är trådlösa. Vissa av dem är dessutom utrustade med Bluetooth så att du kan använda dem med din smartphone. En del av vågarna i vårt utbud levereras utan krok, någonting du då får köpa till. Vi erbjuder även en hel del tillbehör till våra kranvågar, såsom handhållna displayer.

Köp en högkvalitativ kranvåg hos Vetek

På Vetek har vi haft fokus på vågar av hög kvalitet i över 20 år vilket har gett oss bra erfarenhet. Hos oss hittar du vågar från välkända varumärken såsom Kern. De finns även med olika IP-klassningar och funktioner. Vi rekommenderar att du läser produktbeskrivningarna för att hitta rätt krokvåg.

Filters Meny 0
Top