Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Kampanj Etikettvåg 15kg/5g & 30kg/10g. Krönt.

Kampanj Etikettvåg 6kg/2g & 15kg/5g. Krönt.

Kampanj Etikettvåg 6kg/2g & 15kg/5g. Touch screen, Krönt.Etikettvågar

Etikettvågar kombinerar noggrann vägning med effektiv etikettering, vilket är avgörande för att säkerställa produktkvalitet, prisprecision och efterlevnad av regelverk. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa etikettvågar och dra nytta av deras mångsidighet och användarvänlighet för att effektivt hantera och märka dina produkter i en mängd olika branscher och tillämpningar. Våra produkter är utformade för att uppfylla höga standarder och leverera tillförlitliga resultat.

Exempel på användningsområden

  • Detaljhandel och livsmedelsindustri: Inom detaljhandeln används etikettvågar för att exakt väga varor och generera prisetiketter som inkluderar vikt, pris och streckkoder.
  • Livsmedelsförpackning: Inom livsmedelsindustrin används etikettvågar för att dosera och etikettera produkter som kött, delikatesser och mejerivaror.
  • Apotek och hälsokliniker: Inom hälsovårdssektorn används etikettvågar för att etikettera medicin och hälsoprodukter med doseringsinformation.
  • Produktionsanläggningar: Inom produktionsmiljöer används etikettvågar för att hantera och etikettera produkter som ska skickas till marknaden.
  • Logistik och lagerhantering: Inom logistik används etikettvågar för att skapa etiketter för varor som ska distribueras och lagerhållas.
  • Förpackningsindustri: Inom förpackningsindustrin används etikettvågar för att dosera, kontrollera och etikettera förpackningsmaterial med precision.
  • Laboratoriearbete: Inom vetenskaplig forskning och laboratoriearbete används etikettvågar för att mäta och etikettera prover och experiment.
Filters Meny 0
Top