Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Lastcell, tryck 30 ton, rostfri IP68, ATEX

Vågindikator med färg pekskärm för ATEX 2 & 22

Vågtransmitter i box med Exd skydd i Atex zon 1/21ATEX vägning

Inom ATEX-vägning har vi produkter som uppfyller de stränga säkerhetsstandarderna i ATEX-direktivet, designade för att användas i potentiellt explosiva miljöer. Dessa högkvalitativa produkter erbjuder pålitliga resultat medan de säkerställer säkerheten i farliga arbetsmiljöer.

Med våra ATEX produkter kan företag följa strikta säkerhetskrav samtidigt som de upprätthåller noggrann vägning och kvalitetskontroll. Utforska vårt sortiment av ATEX-godkända produkter för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i din verksamhet i explosiva miljöer. Vi erbjuder pålitliga lösningar som är optimerade för att möta de högsta säkerhetsstandarderna.

Vi har mycket att erbjuda inom ATEX-vägning med kompletta certifierade system. ATEX lastceller, ATEX vågar, ATEX indikatorer, ATEX vågplattor, ATEX pallvågar, ATEX Krokvågar. Hittar ni inte det ni söker, kontakta oss och fråga så kan vi skräddarsy ATEX vägning till er.

Exempel på användningsområden

  • Olje- och Gasindustrin: ATEX-vågar är avgörande inom olje- och gassektorn där brandfarliga ämnen är närvarande. De används för att väga och dosera kemikalier och material säkert.

  • Kemisk Tillverkning: Inom kemisk produktion möjliggör ATEX-vågar noggrann vägning av explosiva eller brandfarliga ämnen, vilket minskar riskerna för olyckor.

  • Livsmedels- och läkemedelsindustrin: ATEX-vägning används i produktionsanläggningar för att säkerställa att ingredienser och produkter vägs noggrant, utan att riskera explosioner.

  • Gruvindustrin: Inom gruvdrift är det ofta nödvändigt att väga material i potentiellt farliga miljöer. ATEX-vågar gör detta möjligt utan att äventyra säkerheten.

  • Energi- och elproduktion: Inom kraftverk och elektriska anläggningar används ATEX-vågar för att mäta bränsle och kemikalier som kan vara brandfarliga.

Filters Meny 0
Top