Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
44 Artiklar

Pallvagn med inbyggd våg. 800kg/0,5kg
Pallvågar

Pallvagn med inbyggd våg. 800kg/0,5kg

Artikelnr: Pallvagnsvåg
24 900 kr


Pallvågar

Inom många industrier är en pallvåg ett utmärkt hjälpmedel och en nödvändig del för att verksamheten ska fungera så smidigt som möjligt. Detta gäller bland annat på vårdcentraler, hos matbutiker, i laboratorier och industriverkstäder, transportföretag samt byggvaruhus och lager. Kort sagt inom verksamheter där varor och andra produkter eller gods behöver vägas. 

Hos Vetek hittar du robusta och stabila pallvågar som är designade och utrustade för att klara av det mesta. Den stabila uppbyggnaden är ett genomgående tema i samtliga modeller och bidrar till att du utan problem, kan lasta på olika typer av varor för vägning. Alla pallvågar vi har i sortimentet är dessutom lätta att både flytta och transportera, tack vare de monterade hjulen, vilket underlättar det dagliga arbetet. Att din pallvåg ska hålla en hög kvalitet även under intensiv och daglig användning är en självklarhet för oss, och därför är alla våra pallvågar skapade i material likt rostfritt stål som kommer hålla i åratal. I vårt utbud hittar du pallvågar som kommer med en tillhörande display, du kan här även välja modeller där displayen kan placeras på ett tillhörande stativ som även detta är lätt att flytta vid behov. 

Oavsett vilken typ av våg du är ute efter vågar vi på Vetek påstå att vi har vad du söker i vårt sortiment. Här kan du hitta allt från pallvågar, balkvågar, mekaniska vågar, doservågar och golvvågar. I fall du vill att vågen du väljer ska levereras med andra funktioner än de som är standard för just den modellen, kan vi även ordna detta. 
Filters Meny 0
Top