Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
325 Artiklar

j
Tryckmätning

j

Artikelnr: JET-0B1
Från: 6 150 kr

Tryckgivare DF2R 0,1 bar
Tryckmätning

Tryckgivare DF2R 0,1 bar

Artikelnr: DF2R-0B1
Från: 7 750 kr

Tryckgivare DF2R 0,5 bar
Tryckmätning

Tryckgivare DF2R 0,5 bar

Artikelnr: DF2R-0B5
Från: 7 750 kr

Tryckgivare DF2R 1 bar
Tryckmätning

Tryckgivare DF2R 1 bar

Artikelnr: DF2R-1B
Från: 7 750 kr

Tryckgivare DF2R 2 bar
Tryckmätning

Tryckgivare DF2R 2 bar

Artikelnr: DF2R-2B
Från: 7 750 kr


Tryckmätning

Att mäta tryck kan vara en daglig företeelse inom produktionsindustrin och det är viktigt med rätt redskap för tryckmätning. På Vetek hittar du högkvalitativa tryckgivare och tryckmätare som gör arbetet enklare för dig. Våra produkter för effektiv tryckmätning finns med varierande kapacitet för alla ska kunna hitta en som passar dem.

Högkvalitativa tryckgivare

I vårt sortiment hittar du tryckgivare med olika kapacitet, upp till 2 000 bar. Det finns både absoluta och relativa tryckgivare beroende på dina behov. I de flesta produkterna är delen som är i kontakt med tryck tillverkad av rostfritt material, för att minska risken för korrosion. Alla tryckgivare du hittar här på Vetek har en hög tillförlitlighet samt lång hållbarhet.

Instrument för tryckmätning

Bland våra instrument för tryckmätning hittar du bland annat digitala manometrar, digitala tryckmätare och digitala trycksensorer. Några av produkterna mäter inte bara tryck utan även temperatur. En manometer använder du när du vill mäta trycket i bland annat vätskor. Vi har manometrar med kapacitet på upp till 3 000 bar.

När du använder en tryckmätare mäter den över- eller undertryck i förhållande till det atmosfärtryck som råder. Om ni arbetar med till exempel gaser är det viktigt att ha koll på att trycket är rätt, för att på så sätt undvika fara på arbetsplatsen. På Vetek har vi fokus på digitala tryckmätare för att göra det så smidigt som möjligt för dig att läsa av resultatet.

När du klickar på en produkt i vårt sortiment får du mer information om dess egenskaper, samt att du kan välja mellan flera tryckintervall och olika maxtryck. Det gör det enkelt för dig att hitta en mätare som är anpassad utifrån din verksamhet.

Vi erbjuder också programvara som kan vara användbar tillsammans med din tryckmätare. Programvaran är speciellt utformad för att underlätta vid kalibrering av ditt instrument för tryckmätning.

Filters Meny 0
Top