Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Golvvåg med 4 lastceller 300kg/0,1kg, OIML 800x800. Radwag.

Golvvågsplattform med ramp 600kg. Rostfritt stål IP68. 840x860x76 mm.

Vågplatta Dini, OIML C3, 230x330x93 mm, 15kg/2g

Vågplatta stål Radwag 6kg, 300x300 mm.Vågplattor

Hos oss på Vetek hittar du robusta vågplattor. Vårt sortiment består av en rad vågplattor av varierande storlekar och med olika kapaciteter.

I utbudet finner du vågplattor som lämpar sig väl för såväl torra som våta utrymmen, baser och användningsindikatorer. En vågplatta är idealisk för generell vägning och enkla räkningstillämpningar och används ofta inom produktion, förpackning, frakt-, lager- och mottagningsområden.

Vi erbjuder varierade storlekar som kan användas på både bänk och golv. Den enkla, men robusta, ramformade basdesignen och dess indikatorer ger dig vägningsresultat att lita på och underlättar i såväl de små som de stora momenten. Våra vågplattor är en perfekt lösning på vägningsapplikationer som kräver pålitlighet inom en överkomlig budget.

Inom kategorin för vågplattor hittar du:

  • Vågplattor
  • Vågplattor, helt i rostfritt stål
  • Vågplattor, upp till 30 kilo
  • Vågplattor, 30 - 600 kilo
  • Tillbehör

OBS! Om du köper enbart en vågplatta, så måste den kompletteras med en vågindikator.

Vad du kan förvänta dig som kund hos oss

Hos oss på Vetek kan du lita på att vi erbjuder det bästa som marknaden har att erbjuda inom vågar. De tre viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när du köper en våg är kapacitet, upplösning och noggrannhet.

Länge har vi också haft egen konstruktion och tillverkning av våra egna vågar och vågsystem, vilket har gjort oss till en ledande tillverkare. Det vi inte tillverkar på egen hand importerar vi från noggrant utvalda tillverkare och därför kan vi erbjuda en våg för i princip alla.

Dessutom har vi som mål att alltid konkurrera prismässigt, samtidigt som vi håller en mycket hög nivå på service och kvalité. Kort sagt, så är hög kvalité självklart hos oss, oberoende av vilken vågmodell du är intresserad av, vilken bransch du verkar inom och för vilket ändamål vågen ska användas.

Filters Meny 0
Top