Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
5 Artiklar

Pocketvåg 1kg/0,05g
Pocketvågar

Pocketvåg 1kg/0,05g

Artikelnr: HC2-1kg
590 kr

Pocketvåg 20g/0,001g
Pocketvågar

Pocketvåg 20g/0,001g

Artikelnr: YC-HA
790 kr

Pocketvåg 250g/0,05g.
Pocketvågar

Pocketvåg 250g/0,05g.

Artikelnr: JKD 250g/0,05g
940 kr

Pocketvåg 300g/0,01g
Pocketvågar

Pocketvåg 300g/0,01g

Artikelnr: YC-SL
520 kr

Pocketvåg 3kg/0,1g
Pocketvågar

Pocketvåg 3kg/0,1g

Artikelnr: HC2-3kg
590 kr


Pocketvågar

En pocketvåg är en liten våg som är smidig att att ta med sig vart som helst. Med sin smarta utformning och lilla storlek kan du enkelt ta med dig den i fickan. Låt dig dock inte luras av dess lilla storlek.

Pocketvågar är lika användbara i exempelvis köket eller på kontoret. Vårt utbud av pocketvågar är kraftfulla med hög precision och är perfekta att använda för många olika ändamål. 

Fickvåg

Pocketvågar är ett bra hjälpmedel i flera verksamheter eftersom de är enkla att ta med sig från rum till rum. Trots den kompakta storleken har de ofta en mängd funktioner och en hög kapacitet för enkel viktbestämning. Vetek är en ledande vågleverantör som i över 30 år arbetat med fokus på vågar av hög kvalitet. I vårt sortiment hittar du pocketvågar med kapacitet från 10 gram upp till 3 kg.

Pocketvågar för låga vikter

En fickvåg med låg viktkapacitet är perfekt inom branscher där du hanterar små enheter, till exempel läkemedels- eller skönhetsindustrin. Där är det viktigt med en våg med hög precision. En del av våra fickvågar har en noggrannhet på 0,001 gram, vilket garanterar rätt mängd läkemedel, ingredienser eller liknande.

En våg med låg kapacitet kan också användas för vägning av ingredienser till olika recept, eller i servicesammanhang för kontroll av dosering. Våra pocketvågar drivs med vanliga batterier. Du får alltid garanti på våra vågar för att du som kund ska känna dig trygg.

Pocketvågar för högre vikter

Här på Vetek kan du också hitta en fickvåg med kapacitet på ett till tre kg, vilket kan vara lämpligt om du väger mindre brev eller paket som ska skickas. De har dessutom en riktig lastcell för att garantera god precision. Dessutom har de en noggrannhet på 0,10 gram vilket ger dig en nästan exakt viktenhet.

Den här typen av fickvåg är inte bara bra att ta med sig utan den fungerar också utmärkt som hjälpmedel i köket eller på kontoret. En stor fördel med en pocketvåg är att den är mycket hållbar, eftersom den är tillverkad för att kunna medtagas överallt. Det kräver en tålig konstruktion som klarar stötar och rörelser.

Funktioner i pocketvågar

Beroende på vilken fickvåg du väljer får du olika funktioner, men en sak de alla har gemensamt är att de är lätta att använda. De har tydliga displayer, oftast upplysta, för en enkel avläsning av resultat. Du kan också välja mellan flera viktenheter, såsom g, ct och dwt.

För att undvika att batteriet tar slut för snabbt har många av fickvågarna en funktion för automatisk avstängning. Den brukar gå in efter tre minuters inaktivitet. Dessutom kan de vara utrustade med batterivarning så att du får en varning i god tid innan batteriet tar slut. På så sätt slipper du stå utan batteri mitt under arbetsdagen. En del vågar är även utrustade med en överlastvarning som meddelar om det du vill väga har en högre vikt än vågens kapacitet.

Att välja rätt pocketvåg

Vilken pocketvåg du bör välja beror på vad du arbetar med. Om du är verksam inom läkemedelsbranschen eller sjukvården är det viktigt med en så hög noggrannhet som möjligt. Forskare som utvecklar mediciner måste veta på milligrammet hur mycket av varje ingrediens som behövs.

Om du istället ska använda vågen i köket, på kontoret eller för kontrollvägning av små paket och brev är noggrannheten inte av lika stor vikt. Det är inte alla våra pocketvågar som har alla funktioner som nämns ovan, därför bör du läsa produktbeskrivningarna för att hitta den våg som passar just dig. Det alla våra pocketvågar dock har gemensamt är att de är av hög kvalite

Filters Meny 0
Top