Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
31 Artiklar

Hydrauliskt vägningssats för staplare

Twin forks truckgafflar med inbyggd våg 1000kg/1kg & 2500kg/2kg.

Våg för gaffeltruckar, monteras på hydrauliken 12V.

Våg för traktorer, hjullastare m.m. Wheeler Loader version.

Våg för traktorer, hjullastare mm,monteras på hydrauliken.

Vägningssystem för gaffeltruckar


Truck & lastarvågar

Att kunna ha koll på lastens vikt med trucken eller lastmaskinen kan i många lägen vara otroligt smidigt. Här finns varianter för att koppla på maskinens hydraulik men även kompletta truckgafflar med inbyggd vägning. Se vårt utbud nedan. 

Exakt vägning med tydliga avläsningar

Våra pallyftarvågar väger med noggrannhet på ner till +/- 0,1% av den maximala kapaciteten. För dig som har exceptionellt höga krav finns det även vågar som anger netto/brutto samt omvandling för lb/kg. LCD-skärmarna är stabila och stöttåliga och utrustade med en väl synlig display med lättlästa siffror. Navigeringen i funktionerna på tangentbordet görs bekvämt med de mjuka knapparna nedanför displayen, där gummihöljet borgar för att den är lätt att hålla ren och inte riskerar skadas av smuts, damm eller väta. 

Kapaciteten och stabiliteten i användningen är förstås alltid av största vikt, vare sig det handlar om livsmedels- eller tillverkningsindustri. Batteridriften spelar därför stor roll och våra pallyftarvågar har laddbara, inbyggda batterier med upp till 80 timmars kontinuerlig drift. Laddningskablar ingår alltid i köpet och med dem laddar du snabbt och smidigt upp maskinen medan den är ur drift. Vågarna är även utrustade med en automatisk avstängningsfunktion som ger optimal batteridrift. När batterinivån är låg indikerar displayen det och gör dig uppmärksam på att det är dags att ladda batteriet på pallyftarvågen. Alla våra pallyftarvågar är också testade och levereras med ett certifikat som garanterar den angivna kapaciteten och noggrannheten i vägningen. 

Ergonomiska handtag och stabila hjul

En pallyftarvåg hanterar ofta extrema vikter. Att hjul och handtag är av toppkvalitet är av den anledningen mycket viktigt. Handtagen är därför alltid ergonomiskt utformade och ger ett bekvämt grepp om reglaget för smidig pumpning av lyftfunktionen. Styrhjulen gör att det går att flytta tunga enheter med stor precision. Hjulen är stora och stabila och är tillverkade i antingen polyuretan eller nylon. Därför är det viktigt att även ta underlaget i beaktande när du väljer pallyftarvåg för att materialet på däcken ska vara rätt. Polyuretanhjulet är ett förhållandevis tyst hjul men klarar utan problem aningen ojämnt underlag som lastbilsflak och liknande. Eftersom materialet i grunden är mjukt sliter det heller inte särskilt mycket på underlaget. Hjulen med gummibeläggning är ännu tystare och dessutom mer flexibla än ovanstående material. Beläggningen gör det möjligt att köra pallyftarvågen utan att skapa för mycket buller och oljud.

Pallyftarvåg med flera gaffellängder

Gafflarna har som minst standardlängden 1 150 mm. Den längden är anpassad att lyfta en vanlig europapall och fungerar i de flesta lager och industrier. Har du behov av längre gaffellängder än så har vi även sådana modeller i sortimentet.

Industrivågar för all typ av verksamhet

I vårt utbud finns även andra typer av lastarvågar. Här finns både truckvågar och hjullastarvåg, anpassade för olika typer av behov. Skulle du vara osäkra på vilken typ av lastare med vågfunktion du behöver, tveka inte att kontakta oss med frågor kring tekniska detaljer!

Filters Meny 0
Top