Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Djurvågar

Vi på Vetek strävar alltid efter att erbjuda vågar av hög kvalitet och till bra priser. Våra djurvågar är inget undantag. En bra djurvåg är lika viktig för en veterinär som en vanlig våg är för en doktor. Hos oss kan du hitta djurvågar från både Kern och Universal, vilka båda är välkända märken inom branschen. När du väljer djurvåg bör du utgå från vilken vikt vågen behöver klara av, men även vilket mätintervall vågen har. Arbetar du mycket med mindre djur behöver du en våg som är mycket exakt. Det är också viktigt att den klarar vikter på mindre än ett kilo.

 

Veterinärvåg

I vårt sortiment hittar du både vågar som passar för vägning av mindre husdjur och större vågar för boskapsdjur som klarar upp till 1 000 kilo. Förutom att ha en bra och exakt vägningsfunktion, är alla våra djurvågar täckta av en gummimatta för att tassar och klor ska kunna stå stadigt och inte glida. Vågarna kommer ofta också med ett väggfäste för displayenheten, vilket gör det enkelt att läsa av resultatet. Några modeller har dessutom en hållfunktion som klarar av att ta fram ett medelvärde på vikten, även om djuret inte står still och det är svårt att få exakta mätresultat.

Anpassningsbara djurvågar

En djurvåg för hund kan du både placera på golvet och på ett bord, beroende på hundens storlek. Eftersom vågarna är kompakta i designen och lätta i vikten är de också enkla att flytta på om behov uppstår. Några modeller har även två rullar samt ett handtag som underlättar transport. Eftersom den minsta vikten några av vågarna kan mäta är så lite som 20 gram, fungerar de även bra för att väga matportioner och liknande. Det är en fördel för dig som vill kunna väga saker i olika viktklasser på samma våg.

Filters Meny 0
Top