Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Universalvåg trådlös 1000kg/0,2kg, 800x600x130mm.Djurvågar

Djurvågar är avgörande verktyg inom veterinärmedicin och djurskötsel för att säkerställa exakt viktmätning och hälsokontroll av djur. Dessa specialiserade vågar erbjuder precision och pålitlighet och har en rad användningsområden som gynnar både husdjur och djur inom jordbruket.

Utforska vårt sortiment av högkvalitativa djurvågar och dra nytta av deras noggrannhet och användarvänlighet för att ge bästa möjliga vård och hantering av djur. Våra produkter är utformade för att möta höga standarder för både professionell användning och personligt bruk.

Exempel på användningsområden

 

  • Veterinärpraxis: Djurvågar används av veterinärer för att noggrant övervaka djurens vikt och hälsa vid undersökningar och behandlingar.
  • Jordbruk och Husdjur: Inom jordbrukssektorn används djurvågar för att övervaka djurhälsa, hantera foder och utföra avelsprogram.
  • Djurparker och Djurreservat: Djurvågar hjälper till att övervaka och vårda exotiska och vilda djur på ett sätt som säkerställer deras välmående.
  • Djurtransport: Vid djurtransporter är djurvågar avgörande för att säkerställa att lasten är inom säkra viktgränser.
  • Forskning och Utbildning: Inom akademiska institutioner används djurvågar för forskning och undervisning inom ämnen som zoologi och biologi.
  • Hästvård: Djurvågar används även för att övervaka hästar och deras vikt, vilket är särskilt viktigt inom hästskötsel och sport.
Filters Meny 0
Top