Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
5 Artiklar

Handdynamometer 130kg/0,1kg, Fjädersatser 40kg, 80kg, 120kg

Handdynamometer 80kg/0,1kg, Fjädersatser 20kg, 40kg, 80kg

Handdynamometer 90kg/0,1kg


Handynamometer

Köp en lättanvänd och noggrann handdynamometer

En handdynamometer används ofta av exempelvis gymnaster, tennisspelare och bergsklättrare. Med en handdynamometer kan man mäta en persons handkraft och är dessutom perfekt för användning vid rehabiliteringscenter där den fungerar som ett effektivt hjälpmedel vid träning och återhämtning av muskelskador.

I vårt sortiment hittar du lättanvända och noggranna modeller med olika kapacitet som lämpar sig väl för olika ändamål. Därför rekommenderar vi att du bekantar dig med våra olika varianter och tar hänsyn till dina specifika behov innan du lägger din beställning.

8 vanliga egenskaper:
  • Realtids-läge. Visar en persons nuvarande styrka.
  • Maxläge. Visar personens maximala styrka i grepp.
  • Genomsnittligt läge. Beräkning av den genomsnittliga styrkan.
  • Räkneläge. Räknar antalet pressar som överstiger en tidigare definierad styrkebegränsning.
  • Tydlighet. Vanligtvis brukar vikten kunna visas i både kilo och pounds.
  • Varierande styvhet. De inbyggda fjädrarna med olika motstånd gör handgreppsdynamometer idealisk för en mängd olika målgrupper, såsom barn, pensionärer eller idrottsmän.
  • Rehabilitering. Som en del av ett rehabiliteringsprogram, så möjliggör en handdynamometer för medicinsk personal att kontrollera lämpligheten av en patients händer att genomföra en viss typ av träning.
  • Säkerhet. Säker och bekväm användning brukar vara möjligt tack vare ett halkfritt gummigrepp. Givetvis är de också utrustade med säkert skydd för att minimera risken för klämskador.

Hos oss hittar du handdynamometrar av olika modeller som är perfekt lämpade för olika ändamål.

Behöver du hjälp eller personlig rådgivning? Tveka då inte att ta kontakt med vår eminenta personal. Av dem får du svar på dina frågor samt råd gällande vilken handdynamometer som kan passa dig bäst utefter dina behov och krav. 

Varmt välkommen till oss på Vetek när du eftersöker marknadens bästa alternativ vågar och vågsystem.

Filters Meny 0
Top