Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Handdynamometer 130kg/0,1kg, Fjädersatser 40kg, 80kg, 120kg
Handdynamometer

Handdynamometer MAP

Artikelnr: MAP 130K1
Pris från: 3 840 kr

Finns i flera varianter


Handdynamometer 80kg/0,1kg, Fjädersatser 10kg, 20kg, 40kg, 80kg
Handdynamometer

Handdynamometer MAP

Artikelnr: MAP 80K1S
Pris från: 3 840 kr

Finns i flera varianter


Handdynamometer 80kg/0,1kg, Fjädersatser 20kg, 40kg, 80kg
Handdynamometer

Handdynamometer MAP

Artikelnr: MAP 80K1
Pris från: 3 840 kr

Finns i flera varianter


Handdynamometer 90kg/0,1kgHandynamometer

Köp en lättanvänd och noggrann handdynamometer

En handdynamometer används ofta av exempelvis gymnaster, tennisspelare och bergsklättrare. Med en handdynamometer kan man mäta en persons handkraft och är dessutom perfekt för användning vid rehabiliteringscenter där den fungerar som ett effektivt hjälpmedel vid träning och återhämtning av muskelskador.

I vårt sortiment hittar du lättanvända och noggranna modeller med olika kapacitet som lämpar sig väl för olika ändamål. Därför rekommenderar vi att du bekantar dig med våra olika varianter och tar hänsyn till dina specifika behov innan du lägger din beställning.

  • Medicinsk diagnostik: De används för att diagnostisera och övervaka tillstånd som påverkar muskelstyrkan, som neurologiska störningar och skador på handen eller armen.

  • Rehabilitering: Handdynamometrar är viktiga verktyg inom fysioterapi för att utvärdera och följa upp återhämtningsprocessen efter hand- och armrelaterade skador eller operationer.

  • Idrott och fitness: Idrottare och tränare använder dem för att mäta och förbättra greppstyrkan, vilket är avgörande i många sporter.

  • Ergonomiska utvärderingar: Inom arbetsmiljö och ergonomi används de för att bedöma risker för repetitiva belastningsskador och anpassa arbetsstationer.

  • Forskning: De är användbara i biomekanisk forskning och produktutveckling, särskilt för att designa handrelaterade produkter och verktyg.

Filters Meny 0
Top