Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Universal och paketvåg 150kg/0,05kg & 300kg/0,1kg. Portabel.Paketvågar

Paketvågar är avgörande instrument inom frakt- och logistikbranschen, utformade för att ge exakta och tillförlitliga viktmätningar av paket och försändelser. De spelar en central roll i att effektivisera fraktprocesser och säkerställa korrekt fraktkostnadsberäkning.

Vi samarbetar enbart med högkvalitativa leverantörer för att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Här hittar du vågar från bland annat Kern och Ohaus, som båda är välkända inom branschen för väg- och mätinstrument. Oavsett om du letar efter en våg för brev med låg vikt där resultatet ska ha en noggrannhet på milligram eller en våg som klarar av tunga paket finns det hos oss.

Paketvågar för ombud

Om ditt företag är ombud för till exempel PostNord, DHL eller DB Schenker är en digital paketvåg ett bra hjälpmedel i verksamheten. En kombinerad brev och paketvåg klarar av en vikt på upp till 15 eller 30 kg, beroende på hur tunga kollin som hanteras. Vi rekommenderar en paketvåg på 10kg eller en paketvåg på 20kg om du har en verksamhet som bara hanterar mindre paket.

Hanterar ditt företag försändelse av brev bör du välja en paketvåg som har en noggrannhet på 0,5 eller 1,0 gram för att kunna räkna ut exakt vilket porto som behövs. På så sätt kan du alltid garantera att dina kunder betalar rätt pris för att skicka ett brev. Dessutom kommer det fram i tid utan krångel.

Paketvågar för företag

Eftersom många företag levererar produkter till sina kunder kan det handla om en hel del pengar i fraktkostnader. Precis som att portoavgiften inte får vara för liten så vill du inte heller betala ett överpris i fraktkostnader. Det är en risk som finns om inte försändelserna vägs.

Bland våra paketvågar hittar du både bords- och golvvågar för att du ska kunna hitta en som passar din verksamhet. Vi erbjuder golvvågar med en viktkapacitet på upp till 300 kg, vilket passar utmärkt inom industrier och andra verksamheter som hanterar tungt gods. En paketvåg kan också användas för att kontrollväga mottagna paket.

Välj rätt paketvåg för dig

Alla våra paketvågar är digitala vilket gör dem enkla att läsa av. Vi erbjuder även kombinerade paketvågar och räknevågar som har räknefunktioner som hjälper dig när du vill räkna ut exempelvis portokostnaden. För dig som väger mer än bara paket finns universalvågar i vårt sortiment här på Vetek.

Många av våra vågar har IP-klassning för att klara av tuffa förhållanden och vissa modeller är även vattentäta. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda det bästa åt våra kunder och att vi har en rad alternativ i vårt utbud att välja bland. Paketvågarna i vårt sortiment finns därför i flera utföranden. Vissa har displayen i nederkant medan andra har displayen på en pelare eller en display som måste sättas upp på väggen.

Vi erbjuder såväl små, kompakta paketvågar som större varianter du placerar på golvet. En golvvåg ger en bättre arbetsmiljö om ni på företaget ofta väger tungt gods eftersom det minskar antal tunga lyft upp på bord. Det ger en bättre ergonomiskt arbetssituation för dina anställda och minskar onödig belastning genom tunga lyft.

Paketvågar med olika funktioner

En paketvåg kan vara utrustad med olika funktioner, till exempel fjärrkontroll, räknefunktion och procentvägning. Du kan också välja vågar som visar vikten i kilo och pound beroende på vilken viktenhet din verksamhet arbetar med. En fördel om du samarbetar med länder med andra viktenheter. Våra batteridrivna vågar har bra batterikapacitet och snabb laddningstid för en effektiv användning. Vi erbjuder också eldrivna vågar för dig som alltid vill ha vågen redo.

Filters Meny 0
Top