Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra
52 Artiklar

Hängvåg 44kg/10g med autohold
Bagagevågar

Hängvåg 44kg/10g med autohold

Artikelnr: Handymax
840 kr

Hängvåg digital Salter 10kg/10g
Fiskevågar

Hängvåg digital Salter 10kg/10g

Artikelnr: ElectroSamson
1 490 kr

Hängvåg universell 50kg/0,1kg
Bagagevågar

Hängvåg universell 50kg/0,1kg

Artikelnr: Bagscale
490 kr

Lagerrensning olika produkter
Kran & hängvågar

Lagerrensning olika produkter

Artikelnr: Lagerrensning
500 kr


Små hängvågar

När du är ute efter en pålitlig hängvåg av hög kvalité för många olika användningsområden har vi på Vetek ett omfattande utbud att välja bland. 

I vårt sortiment erbjuder vi vågar med kapacitet att väga hängande laster upp till 20 ton. En hängvåg kan användas för vägning av många olika föremål och kan bland annat underlätta vägningsuppgifter inom detaljhandeln, sjukvården eller lantbruket. En hängvåg, gärna i mindre storlek, funkar även perfekt att använda som fiskevåg eller för olika uppgifter i hemmet. Dess låga egenvikt och platsbesparande storlek gör dem mycket händiga i sammanhangen i förhållande till exempelvis en stationär våg.

Motståndskraftiga hängvågar med exakta resultat

Vi säljer digitala och mekaniska hängvågar med exakta resultat som också har god motståndskraft mot väder, vind och allmän förslitning. 

Vågarna är möjliga att köpa med olika mätområden beroende på vilken vägningsuppgift du står inför och går att ställa in utefter specifika behov. Samtliga hängvågar har en genomtänkt och praktisk design för både noggrann och snabb vägning varje gång. 

Gemensamt för alla modeller är att de håller högsta kvalité ur alla aspekter. Därför kan du lita på att du med en hängvåg från Vetek alltid får den bästa möjliga kvalitén, precisionen och hållbarheten som marknaden har att erbjuda.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer om våra hängvågar. Vår eminenta support besvarar eventuella frågor och berättar mer om vårt sortiment.

Varmt välkommen till oss på Vetek!

Filters Meny 0
Top