Dynamometer

Att kunna mäta kraft och moment är en viktig del av många arbeten. Det enklaste och mest precisa sättet att göra detta är med hjälp av en dynamometer, vilket är precis vad du hittar här på denna sida. En dynamometer förklaras enklast med hjälp av fysik men man kan enkelt säga att de mäter kraft och moment som uppstår till exempel i en motor eller i annan rotation. De är precisa och ger noggranna mätningar av det de mäter.

Här hos oss på Vetek AB kan ni köpa dynamoteter i många olika modeller och för många olika ändamål, oavsett vad ni ska ha inom området säljes det här.

Digital dynamometer

Att ha digitala mätinstrument istället för analoga ger precisare mätningar och bättre noggrannhet, något som i sin tur ger bättre slutresultat. Därför har vi valt att ha ett brett utbud av digitala dynamometrar. Dessutom hjälper vi er gärna att hitta rätt digital dynamometer till just ert specifika ändamål. Med vår kunskap inom området kan vi se till att ni får den produkt ni behöver för att göra jobbet. Kontakta oss redan idag för att hitta en lösning som funkar för er! 

Produktgrupper

Dynamometer givare

Dynamometer givare

Dynamometer tillbehör

Dynamometer tillbehör

Kraftmätning

Kraftmätning

Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar