Vågplattor

Hos oss på Vetek hittar du robusta vågplattor med kapacitet att väga upp till 600 kilo. Vårt sortiment består av en rad vågplattor av varierande storlekar och med olika kapaciteter.

I utbudet finner du vågplattor som lämpar sig väl för såväl torra som våta utrymmen, baser och användningsindikatorer. En vågplatta är idealisk för generell vägning och enkla räkningstillämpningar och används ofta inom produktion, förpackning, frakt-, lager- och mottagningsområden.

Vi erbjuder varierade storlekar som kan användas på både bänk och golv. Den enkla, men robusta, ramformade basdesignen och dess indikatorer ger dig vägningsresultat att lita på och underlättar i såväl de små som de stora momenten. Våra vågplattor är en perfekt lösning på vägningsapplikationer som kräver pålitlighet inom en överkomlig budget.

Mer info ↴

Inom kategorin för vågplattor hittar du:

  • Vågplattor
  • Vågplattor, helt i rostfritt stål
  • Vågplattor, upp till 30 kilo
  • Vågplattor, 30 - 600 kilo
  • Tillbehör

OBS! Om du köper enbart en vågplatta, så måste den kompletteras med en vågindikator.

Vad du kan förvänta dig som kund hos oss

Hos oss på Vetek kan du lita på att vi erbjuder det bästa som marknaden har att erbjuda inom vågar. De tre viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när du köper en våg är kapacitet, upplösning och noggrannhet.

Länge har vi också haft egen konstruktion och tillverkning av våra egna vågar och vågsystem, vilket har gjort oss till en ledande tillverkare. Det vi inte tillverkar på egen hand importerar vi från noggrant utvalda tillverkare och därför kan vi erbjuda en våg för i princip alla.

Dessutom har vi som mål att alltid konkurrera prismässigt, samtidigt som vi håller en mycket hög nivå på service och kvalité.

Kort sagt, så är hög kvalité självklart hos oss. Oberoende av vilken vågmodell du är intresserad av, vilken bransch du verkar inom och för vilket ändamål vågen ska användas.

Produktgrupper

Helt i rostfritt

Vågplattor 30-600 kg

Vågplattor tillbehör

Vågplattor upp till 30 kg

Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart