Precisionsvågar

Vi kan erbjuda IQ/OQ/PQ Validation på vågarna vi säljer. Kontakta oss gärna om ni önskar prisförslag på det.

  

Vetek har ett stort utbud av exakta precisionsvågar. Här samlas våra vågar för yttersta precision, med förmågan att väga med enorm noggrannhet. Surfa runt bland hållbara, exakta och prisvänliga vågar från vårt egna utbud och andra tillverkare. När du köper ingår alltid fri frakt och levererar din precisionsvåg snabbt.


Mer info ↴

 

Vad är en precisionsvåg?

Precisionsvågar är en typ av laboratorievågar som fungerar utmärkt att använda i labbet men som också har sin plats och gör mycket nytta i andra miljöer. Labvågar, och framför allt precisionsvågar, används när du behöver få fram en så exakt vikt som möjligt, beroende på vad det är du väger. Det finns vågar som inte har särskilt hög noggrannhet medan en del analysvågar, t ex, kan känna av delar av både milli- och mikrogram. Den användbara precisionsvågen har stor kapacitetsbredd och hamnar någonstans mittemellan.

Bredden gör att du utan problem kan hitta en precisionsvåg som felfritt utför sitt jobb i nästan vilken omgivning som helst. De klarar av skillnader i temperatur och luftdrag, och är ofta tåliga mot stötar och vibrationer. Det finns precisionsvågar som utan problem kan väga tunga material och föremål – men det kan väl många olika vågar? Ja, men inte alla klarar av att ge dig resultat som inte bara är noggranna utan även kan användas i vetenskapliga sammanhang, och det är här som precisionsvågen är som bäst.

Om du funderar på att kanske köpa in flera sorters vågar till din organisation eller ditt företag eftersom att ni har behov av en rad olika sorters funktioner gör du alldeles rätt i att leta bland våra precisionsvågar. Chansen är stor att du kan hitta allt du behöver i en och samma våg vare sig du kommer befinna dig ute i fabriken eller i en guldsmedsbutik – eller både och!

Ofta läggs en hel del tid ner på förberedelser och provtagningar innan själva vägningen och då är det viktigt att kunna lita på resultatet och ha en pålitlig våg. Tid är pengar, för att inte tala om tålamod, och speciellt utanför labbet kan det vara guld värt att inte behöva försäkra sig om att varje aspekt av omgivningen är idealisk. Hur gör man det? Med en precisionsvåg, förstås!

Produktgrupper

Fukthaltsvågar

Labvågar upp till 220 g

Precisionsvågar 100 g - 2 kg

Precisionsvågar 10 kg - 120 kg

Precisionsvågar 2 kg - 10 kg

Precisionsvågar tillbehör

Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart