Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

​När vi väljer produkter till försäljning ligger vårt fokus huvudsakligen på vad som kan effektivisera ert arbete, genom snabbare resultat, vilket ger högre omsättning som resultat. Tack vare att längdmätarna är digitala blir mätningarna och avläsningarna mer tillförlitliga än om du exempelvis använder måttband. För att du lätt ska kunna hitta en längdmätare som passar dina behov kan du klicka på produkten för att få upp en gedigen produktbeskrivning.

Längdmätare med olika kapacitet

Bland våra produkter för längdmätning hittar du både längdmätarsystem och avståndsmätare som kommer från kända tillverkare. Många av våra produkter finns dessutom i flera utföranden och med olika mätområden.

Vi säljer längdmätare som har ett mätområde upp till 700 mm så att du kan alltid hitta en som är anpassad för din bransch. De har en noggrannhet ända ner till 0,01 mm, vilket ger ett mycket exakt mätresultat.

Hitta rätt produkt för längdmätning utifrån dina behov

Samtliga av våra produkter för avstånds- och längdmätning är kompakta och kan därför enkelt tas med på olika arbeten. Du kan dessutom montera dem på olika typer av testmaskiner, transportband, verktygsmaskiner och testställ om behov uppstår för det.

Oavsett om du behöver mäta korta eller långa avstånd hittar du en passande längdmätare i vårt utbud. Samtliga mätinstrument vi säljer har lång livslängd för att kunna användas under långa perioder, vilket också gör dem mycket prisvärda. Våra längdmätare kommer bland annat från Sauter, vilket är ett välkänt företag inom olika typer av mätverktyg. Deras längdmätare är dessutom standardiserade och kompatibla med många olika styrsystem.

Filters Meny 0
Top