Fordonsvåg

 

Fordonsvågar för varierande behov och ändamål

En fordonsvåg är inom många industrier ett måste. Det kan exempelvis handla om bilbesiktningar eller speditörer. Oberoende av vilket ändamål som du har tänkt använda fordonsvågen till, så har vi garanterat en modell som passar dig utefter dina behov.

Mer info ↴
 

Brett sortiment

I vårt sortiment kan du bland annat hitta dynamiska fordonsvågar som kan mäta vikt på axlar under körning, portabla bilvågar som går att flytta på med mera. Inom samma kategori kan du också hitta truck- och lastarvågar i form av exempelvis truckgafflar med inbyggd våg samt vägningssystem för gaffeltruckar.

Krönta fordonsvågar

Enligt den lagändring som trädde i kraft 2008 är det ett krav att alla fordonsvågar som används i samband med handel ska vara ”krönta”. För att vi ska kunna erbjuda ett komplett utbud av fordonsvågar, så hittar ni naturligtvis även krönta vågar i vårt sortiment vilka är fullt godkända för användning inom handel.

Oberoende av vad du är på jakt efter inom kategorin fordonsvågar kan du hitta det hos oss på Vetek. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi till att du får exakt det du behöver för att kunna göra ditt jobb.

Inom kategorin fordonsvågar erbjuder vi:

  • Bilvågar
  • Truck- och lastarvågar

Vill du veta mer?

Om du har frågor gällande våra fordonsvågar eller om du vill ha en offert, så är det bara att ta kontakt med vår support. Där får du snabb hjälp när du behöver den och svar på eventuella frågor.

Varmt välkommen till oss på Vetek när du vill ha marknadens bästa alternativ av fordonsvågar.

Produktgrupper

Truck och lastarvågar

Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart