Vågar för sjukvård

Välj en sjukhusvåg av hög kvalité

Med exakta resultat Eftersöker du marknadens bästa alternativ av solida sjukhusvågar kan du välja mellan en rad alternativ hos oss på Vetek. En våg är ett av de absolut mest noggranna instrument som finns och i vårt sortiment hittar du medicinska vågar som är godkända att användas inom sjukvården.

Mer info ↴

Vågar som används av sjukvårdspersonal måste vara klassade enligt Vågdirektivet (90/384/EEG). På Vetek tillverkar vi och säljer medicinska vågar till sjukvården där höga krav ställs på god kvalité, säkerhet och precision. I vårt sortiment hittar du allt från smarta handdynamometer till personvågar som lever upp till samtliga krav.

4 fördelar med vårt sortiment av sjukhusvågar

  • Kvalitativa. Hos oss finner du marknadens mest solida, robusta och exakta sjukhusvågar som lever upp till samtliga krav från Vågdirektivet.
  • Prisvärda. Utan att tumma på hög kvalité, så erbjuder vi på Vetek alltid vågar till konkurrenskraftiga priser.
  • Kompetens. Som en ledande leverantör med djup kunskap, har vi också lång erfarenhet av att tillverka egna vågar och vågsystem.
  • Stort urval. Vårt urval av medicinska vågar täcker alla förekommande behov inom sjukvården.

Kontakta oss för ytterligare information Vill du veta mer om vårt sortiment av sjukhusvågar och få rådgivning om vilken medicinsk våg som kan passa dig bäst? Ta gärna en närmare titt på vårt sortiment och läs mer om våra vågar eller ta kontakt med vår professionella support som besvarar eventuella frågor.

Varmt välkommen till oss på Vetek när du vill ha exakta resultat varje gång – in i minsta milligram.

Produktgrupper

Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart