Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Populär Lastcell 1 ton. OIML C3. Skjuvkraft

Populär Lastcell 1,5 ton. OIML C3. Skjuvkraft

Lastcell 20 Klb. Skjuvkraft. Rostfritt stål.
Lastceller

Lastcell 20 Klb. Skjuvkraft. Rostfritt stål.

Artikelnr: 563YSSB-20Klb
6 325 kr

Lastcell 2500kg. OIML C3. Rostfri 17-4 PH, IP68, Skjuvkraft

Lastcell 25ton dubbel "shear beam" IP68, OIML C3

Lastcell 5 Klb. Skjuvkraft. Rostfritt stål.
Lastceller

Lastcell 5 Klb. Skjuvkraft. Rostfritt stål.

Artikelnr: 563YSSB-5Klb
6 325 kr

Lastcell 500 kg typ skjuvkraft. OIML.
Lastceller

Lastcell 500 kg typ skjuvkraft. OIML.

Artikelnr: SBZ500-1KL
1 639 kr

Lastcell double shear 30 ton.
Lastceller

Lastcell double shear 30 ton.

Artikelnr: 750-30T
5 120 krShear beam lastcell

Shear Beam är en typ av lastcell som är konstruerad för att mäta massa och kraft och konvertera den till en mätbar elektrisk utgång. Dess kapacitet varierar beroende på modell, men kan hantera massor från låga till väldigt höga vikter. Med hjälp av dess unika funktion är det möjligt att utföra detaljerade och korrekta mätningar. 

Hos oss finner du ett omfattande sortiment av lastceller i Shear Beam-variant av olika storlekar, kapaciteter och IP-klasser. Inom kategorin hittar du “Shear Beam i rostfritt” och “Shear Beam i stål”, men vi erbjuder också en mängd andra komponenter och tillbehör. Alltid av högsta kvalité och till bra priser. 

På Vetek både utformar och distribuerar vi lastceller som är perfekt lämpade för i stort sett alla ändamål. Eftersom att vi producerar våra egna produkter är det möjligt att ta fram lastceller som är särskilt utformade efter just dina önskemål. 

Om du behöver felsöka lastceller klicka här för att ladda hem en guide.

4 skäl till varför du ska köpa Shear Beam lastceller från Vetek 

  • På Vetek har vi stor kompetens och lång erfarenhet som både leverantör och tillverkare av egna vågar, vågsystem samt komponenter.Hos oss hittar du de mest pålitliga, exakta och kvalitativa Shear Beam-lastcellerna. Vi erbjuder alltid marknadens bästa vågar till förmånliga priser.Oavsett behov och önskemål, så har vi alternativ som passar alla.
  • Vårt utbud av lastceller i Shear Beam-variant finns att tillgå i en rad olika varianter och kapaciteter. Om du är intresserad av att veta mer om vårt sortiment, så rekommenderar vi att du börjar med att bekanta dig med vår produktguide. 
  • För ytterligare information om alternativen vi erbjuder – läs mer på Lastceller idéer och tips.
  • Du är naturligtvis välkommen att ta kontakt med vår support för personlig rådgivning. De svarar på dina frågor och berättar gärna mer om våra produkter.
Filters Meny 0
Top