Lastbil

Lastbilsvågar

Veteks lastbilsvågar är tillverkade av hållbara material, så de klarar av den vikt som läggs på dem. Dessa vågar används ofta i tuffa förhållanden, så de har ledningar och andra komponenter som tål att vatten och damm tränger in i dem. Den strukturella utformningen av dessa vågar är noggrant genomtänkt, och materialen är valda för styrka och hållbarhet. På grund av detta kan du vara säker på att din våg kommer att fungera som förväntat i många år framöver, även om den blir våt eller smutsig.

Vikt på lastbil

Det finns lagar som måste efterlevas av en lastbilsvåg. Därför är det vår uppgift att se till att de lagkrav som finns uppfylls. Du som är kund hos oss ska känna dig trygg i det du köper av oss fyller dessa krav. Därför levererar vi och installerar lastbilsvågar som är godkända enligt lagkraven.

Överskriden lastvikt ger inte bara dryga böter för yrkesföraren, utan ger även ökad slitage samt ökade driftkostnader på lastbilarna. Medvetenheten angående detta inom åkerinäringen är hög, och fler företag uppmärksammar detta. Det är här vi kan komma in och stötta er bransch på bästa sätt. Genom att tillhandahålla ett av marknadens bästa verktyg för kontroll av er långtradare och vikt på dem.

Om du letar efter en lastbilsvåg som klarar alla förhållanden har Vetek den perfekta lösningen för dig. Oavsett om du behöver en våg för ditt företag eller för personligt bruk har Vetek en modell som passar dina behov. Med deras mångåriga erfarenhet och kunskap om branschen kan de hjälpa dig att hitta den perfekta vågen för ditt användningsområde. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

  •  
  •  

 

 

 


Pris:
606 700 kr
4-5 veckor

Finns i flera varianter

Mer info

Pris:
11 150 kr
4-5 veckor

Finns i flera varianter

Mer info
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart