Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /
WiFi och bluetooth vågar

Eftersöker du en våg med Bluetooth eller WiFi? Då har vi på Vetek ett omfattande utbud av exakta vågar som faller under kategorin att erbjuda.

Idag kan en våg mäta mycket mer än bara vikt. Våra moderna modeller av personvågar kan även mäta din fettprocent, din muskelmassa och ditt BMI. Vilket gör att den därmed kan ge dig en helkroppsanalys. Många gånger är dessa modeller utrustade med en trådlös förbindelse, som exempelvis Bluetooth eller WiFi, så att du enkelt kan koppla ihop vågen med din smartphone. På så vis får du enkelt full uppsikt över dina resultat – viktuppgång som viktnedgång, ökad muskelmassa som minskad fettprocent.

Om du har som målsättning att på ned i vikt med löpande mätningar? Då kan det vara en god tanke att välja en våg som du kan synkronisera med telefonen med samtliga uppgifter om dig för så precisa mätningar som möjligt. 

I vårt sortiment finns en rad vågar med Bluetooth- eller WiFi-funktion där många utmärker sig för sin precision och korrekta mätning.

4 anledningar att välja en våg med Bluetooth eller Wifi från Vetek

  • De är kvalitativa. Här finner du marknadens mest hållbara, pålitliga och precisa vågar. För oss finns inget annat alternativ än att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalité.
  • Marknadens bästa alternativ. Som en ledande leverantör av vågar har vi dessutom stor erfarenhet av att tillverka egna vågar och vågsystem. Efter många år inom branschen erbjuder vi enbart det bästa.
  • Alltid konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder alltid ett stort utbud av vågar till konkurrenskraftiga priser, utan att någonsin tumma på kvalitén.
  • Det finns något för alla. Vårt sortiment består av olika modeller av vågar med Bluetooth eller WiFi-funktion som täcker alla tänkbara behov.

Kontakta oss för ytterligare information.

Filters Meny 0
Top