Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Visar /


Patient transportvåg 250kg/0,1kg. MDD godkänd klass III.

Populär Vågblock 200kg/50g. "Personvågsutförande"Portabla personvågar

I produktkategorin portabla personvågar hittar du bärbara personvågar för alla.  Vi har portabla personvågar som är MDD godkända i klass III och verifierade. Därmed får de användas av medicinskt behörig personal. Notera att alla produkter i kategorin inte nödvändigtvis är godkända för medicinskt bruk inom Europa. Kontrollera vad som gäller för vågen du valt innan du genomför köpet.

Portabel våg för hembesök

Du som exempelvis gör hembesök inom vårdbranschen kan med fördel ta med dig en portabel våg för att patienter, brukare eller kunder enkelt ska kunna väga sig. Därmed vet du också själv att siffran är pålitlig, något som kan påverka både behandlingar och dosering av mediciner och tillskott. Även du som är personlig tränare som gör hembesök kan ta med dig vågen för att kunden ska få ett tillförlitligt resultat och ni tillsammans ska kunna följa framsteg relaterade till vikten.

Lätta att ta med

Samtliga av våra portabla vågar är av mycket hög kvalitet. De är lätta och batteridrivna för att underlätta förflyttningen ytterligare. Materialen de är tillverkade av är främst lätt och hållbar aluminium och plast. Eftersom vågarna är gjorda för att vara portabla har de vanligen också handtag du kan bära dem i. Vissa portabla vågar har dessutom en tillhörande speciellt utformad väska som kan inhandlas enskilt. Oberoende av vilken kategori du tillhör kan vi erbjuda en passande våg för just dig och din verksamhet. Behöver du en personvåg som är lätt att ta med sig så hittar du det här. Även om vågarna är exakta brukar det rekommenderas att du väger dig på samma våg vid varje tillfälle om du vill göra en noggrannare uppföljning av vikten. Alla våra vågar är dessutom användarvänliga och pålitliga. 

Självklart är du alltid välkommen att ställa frågor till oss om portabla vågar, tack vare vår kompetens kan vi guida dig till rätt våg.

Filters Meny 0
Top