Vågtransmitter TDA CanOpen i aluminium box

Artikelnr TDA-CANOPEN
Pris 6 900 kr exkl. moms
Leasing
(för svenska företag)
Lagerstatus Ej i lager
Köp

Varumärke:

Produktinformation

Vågtransmitter TDA CanOpen i aluminium box

Den digitala transmittern TDA är ett instrument för bearbetning av signaler från töjningsgivare i fullt bryggkonfiguration med 4 eller 6 trådar och kan samverka med de flesta av de viktigaste gemensamma field buses såsom Modbus RTU, CANopen, DeviceNet och Profibus. För fieldbus CANopen, DeviceNet och Profibus är elektronen galvaniskt isolerade.

Förutom den valda fieldbus, har TDA en RS232 seriellt gränssnitt med ett kommunikationsprogram som redan levererats (WinTDA), gör ett snabb verktyg för att kontrollera effektiviteten i utförandet av sändaren och gör det möjligt att genomföra kalibrering.

TDA använder en 24 bitars omvandlare kan köra lastcellen i en ratiometrisk sätt, med en frekvens och variabel hastighetsomvandling . Den kompakta storleken gör TDA ett mångsidigt instrument, som lämpar sig för många tillämpningar, såsom industriell vägning, doseringssystem, vridmoment mätningar etc.

Tack vare sina egenskaper och mångsidighet, förenklat kabelsystem och undviker fel på grund av konvertering av analoga moduler installerade på kontrollstationen. Brusimmuniteten hos transmissionen säkerställs genom den kommunikations standard som antagits.

Sändaren har en upplösning på ± 200,000 divisioner, en noggrannhet på ± 0,01% och en omvandlingshastighet kan väljas från 5 Hz till 500 Hz, för att anpassa sig till en mängd olika program.

Ladda ner dokument

insert_drive_file Datasheet_TDA_V1.pdf

Specifikation

Anslutningsmöjligheter CANOPEN
Material Aluminium
Utförande Nätdriven
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart