Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Vågtransmitter TDA ModBus i aluminium box

Pris: 5 930 kr
Visar priser exkl. moms
Artikelnr:
TDA-MODBUS
Lagerstatus:
4-8 veckor
Varumärke:
AEP
Finns i flera varianter
TDA-CANOPEN 8 350 kr
TDA-DEVICENET 8 750 kr
TDA-MODBUS 5 930 kr
TDA-PROFIBUS 9 340 kr

Beskrivning

Den digitala transmittern TDA är ett instrument för bearbetning av signaler från töjningsgivare i fullt bryggkonfiguration med 4 eller 6 trådar och kan samverka med de flesta av de viktigaste gemensamma field buses såsom Modbus RTU, CANopen, DeviceNet och Profibus. För fieldbus CANopen, DeviceNet och Profibus är elektronen galvaniskt isolerade.

Förutom den valda fieldbus, har TDA en RS232 seriellt gränssnitt med ett kommunikationsprogram som redan levererats (WinTDA), gör ett snabb verktyg för att kontrollera effektiviteten i utförandet av sändaren och gör det möjligt att genomföra kalibrering.

TDA använder en 24 bitars omvandlare kan köra lastcellen i en ratiometrisk sätt, med en frekvens och variabel hastighetsomvandling . Den kompakta storleken gör TDA ett mångsidigt instrument, som lämpar sig för många tillämpningar, såsom industriell vägning, doseringssystem, vridmoment mätningar etc.

Tack vare sina egenskaper och mångsidighet, förenklat kabelsystem och undviker fel på grund av konvertering av analoga moduler installerade på kontrollstationen. Brusimmuniteten hos transmissionen säkerställs genom den kommunikations standard som antagits.

Sändaren har en upplösning på ± 200,000 divisioner, en noggrannhet på ± 0,01% och en omvandlingshastighet kan väljas från 5 Hz till 500 Hz, för att anpassa sig till en mängd olika program.

Specifikation

  • Anslutningsmöjligheter: Modbus (standard eller tillval)
  • Material: Aluminium
  • Utförande: Nätdriven

Dokument

Är tillbehör till

Visar /



Liknande artiklar


Meny 0
Top