Specialvågar

Köp din specialvåg hos oss

Är du i behov av en specialvåg? På Vetek kan vi erbjuda en rad vågar för alla behov inom specialvägning.

Här hittar du olika alternativ av specialvågar som är perfekt lämpade för moment där föremålen ofta är av stor och otymplig storlek.

Mer info ↴

5 anledningar att köpa din specialvåg hos oss

  • Vårt sortiment består av de bästa alternativen marknaden har att erbjuda. Oavsett om du köper en specialvåg eller komponenter till den, så finns det tre viktiga faktorer att ta i beaktande:Det är kapacitet, upplösning och noggrannhet. För oss är det en självklarhet att erbjuda produkter som lever upp till samtliga faktorer och du kan alltid förvänta dig hög kvalité hos oss.
  • Vi har något för alla behov och ändamål. Vi har ett brett produktutbud som omfattar allt från kompletta vågsystem, till ovanliga komponenter. Det spelar ingen roll vad du har för behov inom vägning. Hos oss hittar du med stor sannolikhet det du behöver – även om du ännu inte är riktigt säker på vad.
  • Vi erbjuder kvalité till konkurrenskraftiga priser. Inte nog med att vi erbjuder vågar, vågsystem och tillbehör av hög kvalité. Vi erbjuder dessutom våra produkter till konkurrenskraftiga priser – utan att tumma på den höga kvalitén.
  • Gedigen erfarenhet och kompetens. Vi på Vetek har med omsorg valt ut vad vi anser är marknadens bästa alternativ inom vägning att inkludera i vårt produktutbud. Vi har lång erfarenhet som leverantör, med vi har även många års erfarenhet som tillverkare av våra egna produkter.
  • Exceptionell support när du behöver den. Vid eventuella frågor eller om du vill ha köpråd, så kan du alltid få hjälp av vår skickliga support. Av dem får du de svar du behöver och mer information.

Prova vår produktguide för att hitta rätt våg

Eftersöker du en specialvåg av högsta kvalitet, men är osäker på vilken våg du ska välja? Prova gärna vår Produktguide för att bekanta dig med vårt produktutbud och hitta det perfekta alternativet efter dina behov.

Vill du veta mer? Tveka då inte på att ta kontakt med oss.

Varmt välkommen!


Pris:
9 820 kr
4-5 veckor

Finns i flera varianter

Mer info

Pris:
2 450 kr
3-4 veckor
Artikelnr: S500-HLC

Pris:
28 590 kr
4-8 veckor
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart