Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Familjeföretaget Vetek

Familjärt är något som stämmer väl in om man ska beskriva Vetek med ett ord. Så har det varit i alla år. Sedan Patrik startade Vetek 1992 har hans fru Kickan, syster Christina och pappa Olle varit anställda i företaget. 

Med åren har det tillkommit flera företagsamma familjemedlemmar. Kickans bror Per, Christinas son Oscar, Christinas svärson Mathias och till sist nu även Patrik och Kickans son Rasmus har alla anslutit sig till verksamheten.

Utöver dessa har vi också tre ambitiösa medarbetare som inte är en del av familjen: Julia, Katarina, Jesper och Emma. De två sistnämnda, Jesper och Emma, är syskon – det gäller ju att hålla det familjärt så mycket som möjligt.

Patrik har även två bröder som genom sina egna bolag bidrar med expertis. Björn sköter utvecklingen av hemsidan och Thomas levererar telefoni, server och backuplösningar.

Så det familjära är ett genomgående tema i hela Vetek verksamhet. Det färgar av sig i allt vi gör. Inte minst i vår familjära service, som vi är mycket stolta över och som särskiljer oss från övriga aktörer på marknaden.

Meny 0
Top