Service

Behöver du hjälp med service, kalibrering eller reparation?

Du kan välja om du vill boka tid för besök av tekniker eller om du vill skicka in produkten till vårt servicecenter. Nedan finns instruktioner för respektive alternativ.

 

Skicka in till servicecenter

Skriv tydligt i ett bifogat dokument:

  • Ditt namn
  • Telefonnummer
  • Email
  • Fakturaadress
  • Leveransadress
  • Bifoga en så utförlig beskrivning som möjligt av vad du önskar att vi ska utföra eller en felbeskrivning om produkten är trasig.
  • Om ni vill ha kostnadsförslag på reparationen om garantitiden har gått ut.
OBS! Om ni missar att bifoga ovan information i ett dokument med vågen eller fylla i formuläret här till höger så blir det längre hanteringstid här vilket gör att er reparation dröjer längre.
 
Emballage
Emballera produkten väl så att den klarar transporten utan att skadas.
 
Skicka paketet till: 
Vetek Weighing AB
Hantverksvägen 15
76493 VÄDDÖ
Sweden
 
Att tänka på
Paket adresserade så att de måste hämtas på poststation, debiteras kunden 150:- för postens utkörning av paketet. Alltså skicka inte postpaket som ska avhämtas på posten.
 
Hur lång tid tar det?
Normalt returneras en reparation inom 10 arbetsdagar.
 
Garantivillkor
Villkor under garantitiden (normalt inom 1 år)
Garantireparationer är gratis. Garantin gäller inte om produkten har tex. tappats i golvet. Kunden betalar frakten till oss och vi betalar frakten till kunden.
 
Villkor efter garantitiden (normalt efter 1 år)
Efter garantitiden debiteras kostnad efter felets art. Begär ni kostnadsförslag tillkommer en undersökningskostnad om 190 kr plus eventuell returfrakt även om Ni inte väljer att reparera produkten.
Boka tid för besök av tekniker
Kontakta oss för att boka en tid för en servicetekniker. Ring oss på 0176-20 89 20 eller skicka ett mail till info@vetek.se.
 
Boka besök i hela landet
Vetek kan i samarbete med Flintab erbjuda besök av tekniker på plats hos er i hela Sverige.
 
Information om Flintab
Flintab har idag 35 servicetekniker från Malmö i söder till Luleå i norr som kan erbjuda Vetek:s kunder kalibreringar, service och akuta reparationer.
Flintab är certifierat enligt ISO 9001 och 14001 och laboratoriet är ackrediterat av SWEDAC inom området återkommande kontroll (tidigare omverifiering) av icke-automatiska vågar med kapacitet upp till 300 ton. 
För kalibrering och återkommande kontroll av vågar har Flintab mer än 700 ton viktnormaler med spårbarhet till världsnormalen i Paris.
Service Formulär


shopping_cart