Mynt & Sedelräknare

Köp pålitliga sedel- och mynträknare hos oss 

Med en mynträknare går kontanthanteringen snabbare för dig, samtidigt som du minskar risken för felräkningar och slipper överflödig arbetstid och personalkostnad. Våra mynträknare är enkla att använda, effektiva och noggranna. Med en mynträknare från Vetek kan du alltid lita på snabb uträkning och korrekta resultat.

Oberoende av vilken typ av verksamhet du bedriver, så innebär det vanligtvis att du måste ta hand om kontanter på ett eller annat vis. Då kan mynträknaren och sedelräknaren bli din bästa vän. Att manuellt räkna mynten och samtidigt hålla reda på vilken typ av mynt som du precis räknade blir många gånger nog så tidskrävande.

Dessutom kan det ibland vara så att den mänskliga faktorn innebär att summan inte alltid blir fullt korrekt. En mynträknare underlättar arbetet genast och gör att du sparar mycket värdefull tid. 

Kort sagt erbjuder vi mynträknare som är perfekt lämpade för såväl små som stora beräkningar och utgör ett mycket värdefullt redskap när en effektiv räknelösning efterfrågas. 

Produktgrupper

Myntsorterare

Sedelräknare

Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart