Vågindikator MP2F i panelutförande för statiska och dynamiska system.

Artikelnr MP2F
Pris 6 250 kr exkl. moms
Lagerstatus 4-5 veckor
Köp

Varumärke:

Produktinformation

Vågindikator MP2F i panelutförande för statiska och dynamiska system.

Digital indikator för panelmontage utformad för att användas i moderna statiska och dynamiska mätsystem. Lämplig för bearbetning av analoga signaler som kommer från belastningsceller och vridmomentomvandlare eller med tryck- och vridmomentsändare, den gör det möjligt att utföra mätningar med en långsiktig noggrannhet på 0,01% med en upplösning på ± 50 000 scaldelar vid 2 mV / V. Instrumentet fungerar med ± 500 000 scaldelar. Alla kalibreringar (Zero, Full Scale, Analog output, Sensibility, etc.) är digitala (ingen trimmer), därför kan de utföras och upprepas utan att instrumentet behöver tas bort från panelen och utan att öppna det. För mått på kraft, vikt, tryck, vridmoment och förskjutningar.

  • DIN 43700-fodral
  • F1: den kan programmeras för att utföra avlastningsmätningar i viktminskning (används för extrahera material från silos) eller för att lagra positiva eller negativa toppar (används i industriell automatisering).
  • 4 larm: med programmerbar reläutgång, aktivering och av aktivering programmering. Två valfria funktioner med eller utan externt samtycke.
  • Filter: det gör det möjligt att dämpa viktvibrationer, särskilt i dynamiska applikationer.
  • Upplösning: det gör det möjligt att öka mätningen genom vissa steg (1,2,5 ... delningar).
  • Tangentbordslås: det gör det möjligt att blockera nollknappen och parameter programmering med ett lösenord.
  • Repeater: möjlig att ansluta en andra indikator för fjärrvisning.
  • Auto zero: det återställer instrumentet automatiskt när mätningen är lägre än det programmerade tröskelvärdet.
  • Känslighet: gör det möjligt att hantera analog signal från 1 till 3mV (2mV ingång) eller, beställning på begäran, från 2 till 6mV (4mV ingång).
  • Indikatorn är utrustad med optoisolerade digitala ingångar för fjärrkontroll av noll-, topp-, håll-, avlastnings- och utskriftsfunktioner.

På begäran är det möjligt att förse instrumentet med optoisolerade seriella utgångar RS232, RS485, USB vilket gör indikatorn extremt flexibel för gränssnitt med avancerade system som PC, PLC etc. kommunikations form kan väljas mellan protokoll: AEP (ASCII-tecken) eller Modbus RTU. Via RS232 kan instrumentet hantera en skrivare med 24 kolumner för att skriva ut en mät rapport (upp till 255) med en programmerbar rubrik och datum/tid. optoisolerad analog utgång som är programmerbar i V eller mA.

Ladda ner dokument

insert_drive_file Datasheet_MP2F_V1.pdf

Specifikation

Anslutningsmöjligheter Digital larm / Reläfunktion, RS232 (standard eller tillval), RS485 (standard eller tillval), USB (standard eller tillval)
Kalibrering Extern
Material ABS (Plast)
Utförande Nätdriven
Tillbehör / Reservdelar

Pris:
4 890 kr
4-5 veckor
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart