Produktinformation

Load Sensor - kabelansluten eller trådlös loadpin, 1ton

Viktigt: För att beställa en SP Loadpin till en viss storlek och design; kontakta oss
 
Straightpoint-serien av loadpins (LMP's) eller shear pins är designade för användning i applikationer där en end of line lastcell inte kan användas eller när en integrerad lösning krävs i applikationer som pulley eller sheave axlar, förtöjningar, stöd, vinschar eller stödblock.
 
Tre versioner av standard loadpin finns tillgängliga:
- 2,4 GHz version med lång räckvidd; som ger branschledande trådlös räckvidd på 1000m eller 3280ft till SP:s SW-HHP handdator eller programvarualternativ.
- Bluetooth-output som kan anslutas till vilken smartphone som helst som kör Straightpoints gratis HHP-app på iOS eller Android på räckvidder upp till 100m eller 328ft.
- Kabeldragen version med mV/V eller analog eller digital output. Subsea-alternativ finns också.
 
Ofta en skräddarsydd design som tillverkas internt av 17-4PH rostfritt stål och levereras normalt komplett med en antirotationsplatta som kabel eller trådlös lösning.
 
Byggda för att motstå de tuffaste miljöerna inom industrier som marin, offshore olja och gas, eller konstruktion är de lämpliga för användning i utsatta situationer och kan levereras som en undervattensprodukt med SubConn-anslutningar för att tåla nedsänkning i havsvatten till extrema djup.
 
Straightpoints Loadpins med kabelanslutning är vanligtvis anslutna till Straightpoints utbud av handhållna skärmar eller kan levereras med ett stort utbud av outputformat som inkluderar mV/V, RS-422, RS-485, med användning av ASCII-, MODBUS TRU- och CAN-BUS-protokollen eller en analog output såsom 4-20mA för PLC-integration.
 
Obs: Vänligen meddela kabelkonfiguration vid beställning - radial eller axial exit.

Ladda ner dokument

insert_drive_file Datasheet LP V1.pdf
insert_drive_file Manual LP.pdf
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart