Affärsidé

Veteks affärsidé är att ge våra kunder snabb och professionell service och tillhandahålla prisvärda produkter som motsvarar eller överträffar kundernas förväntan.

 

Vår kvalitetspolicy (Ladda hem kvalitetspolicy som pdf, klicka här)

Vetek är ett företag som via tydliga affärsområden och rationell logistik marknadsför sina varor främst i Norden, övriga EU och en mindre andel globalt. Vi ska genom att löpande hålla koll på nya produkter och trender hela tiden kunna erbjuda våra kunder moderna och prisvärda produkter. För oss är det en självklarhet att uppfylla ställda krav från tillämpande standarder och direktiv. En ständig utveckling och förändring gör att vi blir en ledande leverantör av vågar och vägningssystem. Vår filosofi är att alla artiklar vi säljer så de omsätts minst en gång per år lagerhåller vi. Det betyder att vi har en stor lagerhållning men också en stor styrka då vi kan leverera snabbt.

Vi är kundfokuserade! Det är kunden som betalar våra löner. Vi styrs av att skapa kundnytta och Veteks existens är beroende av om kunderna värderar det vi tillhandahåller och det värde vi skapar för kunden. Om inte, urholkas grunden för vår fortsatta verksamhet. I prioriteringen mellan olika arbetsuppgifter skall vi alltid göra den uppgift först som skapar mest värde för kunden.

ISO 9001:2015 certifikat kan ladda ner här!

 

 

Patrik Viktorsson, VD

shopping_cart