Produktinformation

Golvvåg Ohaus Defender 3000, 60kg/10g, 420x550 mm. Med pelare. Washdown, rostfri IP66/67.

Tuff och hållbar, eftersom den är intuitiv och pålitlig. Skillnaden är tydlig.

Den nya generationen av Defender 3000 bänkvågar är här för att avlasta din arbetsbörda, inte lägga till den. Från vägning till datainsamling till rengöring kan du förvänta dig en helt förnyad användarupplevelse, en som betonar klarhet och precision i varje steg.

Defender 3000 Regular and Hybrid Bench Scales med sin plattform i 304 rostfritt stål, pulverlackerad stålrörsram och lastcell av aluminium, är kraftig och robust nog för tung upprepad användning, redo att gå in i produktion, förpackning, lager och frakt-/mottagningsområden för att få jobbet gjort.

Defender 3000 Washdown bänkvåg med 304 plattformar i rostfritt stål, rörformade ramar i rostfritt stål, IP67-skyddade lastceller i rostfritt stål och en IP66-skyddad indikator av rostfritt stål är designade för grundläggande, våta användningsområden. Varje jobb. Varje gång.

Tydliga indikationer
Stora, flerfärgade bakgrundsbelysta LCD-skärmar förbättrar de nya Defender 3000-indikatorerna och är större än någonsin för omisskännliga resultat även på avstånd. De ljusa 45 mm (1,8 tum) siffrorna är nästan dubbelt så stora som tidigare och har nu fyra valbara bakgrundsbelysningsfärger
–bärnsten, grön, röd och gul.

Displayerna är inte bara större och ljusare än någonsin, den förbättrade elektroniken är dubbelt så snabb och visar resultat på en sekund.

När den används med det nya Checkweighing-läget, kommer Defender 3000 att varna dig när du är inom ditt målviktsintervall i intuitiva gula, gröna eller röda färgändringar. Defender 3000 stöder vanlig positiv kontrollvägning i ett paket, negativ kontrollvägning ur en papperskorg eller väska, och även noll kontrollvägning + eller – mot en provvikt. Inte bara kommer användaren att se resultatet, utan det kommer att vara tydligt även från hela produktionsgolvet.

ABS-indikator (D33P modeller)
i-DT33P-indikatorn är inrymd i ett tåligt ABS-hölje med ett pulverlackerat stålfäste som gör den hållbar och idealisk för grundläggande industriella applikationer. Den kan drivas av C-cellsbatterier för över 360 timmars användning eller med ett internt uppladdningsbart batteripaket som tillval i upp till 100 timmar. Nätström är också standard med en dedikerad linjesladd – inga väggadaptrar.

Rostfri indikator (D33XW modeller)
i-DT33XW-indikatorn har samma mjukvara och funktioner som i-DT33P men i ett 304-rostfritt stål IP66-hölje för att skydda mot fukt i grundläggande industriella applikationer. Denna indikator kommer
med ett rostfritt stålfäste och det interna uppladdningsbara batteriet som standard, och kan även drivas med växelström med hjälp av den medföljande fasta nätsladden.

Defender-indikatorerna kan monteras på en vägg med det medföljande fästet eller kan beställas med antingen pelare eller ett frontmonteringsfäste. Tillgängliga i antingen pulverlackerat stål eller 304-rostfritt stål, pelare och frontfästen har designats med sladdkanaler för att ytterligare skydda lastcellskablarna från skador. Oavsett vad dina kunders applikationsbehov är, levererar Defender 3000.

Ditt jobb, ditt sätt.
Defender 3000-serien ger nu också extra mångsidighet, med kombinationer av olika baser, indikatorer och monteringsalternativ tillgängliga beroende på dina kunders applikationsbehov.

Med baser från 15 kg (30 lbs) i 305 x 355 mm (12 x 14 tum) upp till 600 kg (1 200 lbs) i 600 x 800 mm (23,6 x 31,5 tum), är våra baser OIML (NTEP & Measurement Canada)-certifierade. Designad för att möta grundläggande industriella behov, är Defender 3000 gjord för att prestera varje dag, redo för nästa jobb.

Tydlig kommunikation
Den nya Defender 3000-serien erbjuder dubbelriktad RS232 som standard, antingen som en lättåtkomlig port på i-DT33P eller som en plint i i-DT33XW. Defender 3000 har Ethernet eller USB-enhet som ett andra internkommunikationsalternativ för applikationer där både utskrift och dataanslutning till ett system krävs.

Alla kommunikationsportar kan använda antingen en enkel eller anpassningsbar utskriftsmall med vår ScaleMate-mjukvara. Dessutom stöder Defender 3000 nu OHAUS eller MT kontinuerlig utmatning, MT SICS och valbara ALT-kommandon för utskrift, noll och tara - allt för extra dataintegration.

Skölja bort
Det finns sällan något sådant som "ideala förhållanden" när du har ett jobb att göra. Defender 3000 Washdown bänkvåg är här för att se till att du får ditt jobb gjort effektivt och exakt oavsett omständigheterna.

Defender 3000 Washdown Bench Scales är gjorda för att tåla fuktiga arbetsmiljöer och är byggda av 304-rostfritt stål med flexibla monteringsmöjligheter, inrymt i ett enkelt, men robust ramverk av rostfritt stål. Den klarar våta arbetsförhållanden och ser fläckfri ut.

Vi har också lagt till modeller med tvättbara frontmonterade till Defender 3000-serien för applikationer där indikatorn behövs framtill. Som med alla frontmonterade Defender 3000s, inkluderar den rostfria monteringen ett handtag för enkel transport runt operationen.

Ta av en last
Defender 3000-serien är pålitligt hållbar, designad för att göra varje aspekt av ditt jobb enklare. Flexibla konfigurationer som utökade frontfästen och nya basstorlekar kombineras med några av våra tydligaste och mest användarvänliga indikatorer för att klara uppgifter från enkla till tunga.

Varje våg i Defender 3000-serien är byggd för att leverera snabba resultat med tydliga displayer, vilket ökar användarvänligheten samtidigt som den är robust. Oavsett jobb, är Defender 3000 redo för det.

Smartare än någonsin
Den nya Defender 3000 inkluderar även totaliseringsläge som spårar resultaten av en serie vägningar. Efter att ha spårat varje vikt kan den när du uppmanas att visa grundläggande statistik för ett antal vikter, max., min., medelvärde, skillnad och total. Resultat kan också skrivas ut eller matas ut till en dataanslutning med hjälp av en anpassningsbar mall.

Andra förbättringar inkluderar en snabb knapptryckning för att visa tara- och APW-värden, valbara energi- och skärmsparinställningar, konfigurerbara knapplåsningar för att minimera operatörsfel, kalibreringstest, startnollkontroll och valbar automatisk tarering.

Vårt populära EasyConnect-system är nu tillgängligt i Defender 3000-indikatorerna – blanda och matcha även med våra Defender-seriens bänkvågsbaser och golvvågsplattformar för större flexibilitet.

Ladda ner dokument

insert_drive_file Brochure D33 V1.pdf
insert_drive_file Datasheet DT33-Indicators V1.pdf
insert_drive_file Datasheet D33-Bases V1.pdf
insert_drive_file User guide DT33-Indicators V1.pdf
insert_drive_file Manual DT33-Indicators V1.pdf
insert_drive_file Manual DT33-Base V1.pdf
insert_drive_file Datasheet D33XW-Washdown V1.pdf
insert_drive_file Användarmanual DT33-Indikator.pdf

Specifikation

Anslutningsmöjligheter Ethernet (standard eller tillval), PC, RS232 (standard eller tillval), USB (standard eller tillval)
Avsedd för Professionellt bruk
Display Lös
Funktion Checkvägning, Räknefunktion (ej räknevåg)
Godkänd enligt OIML
Gradering (g) 10,00 g
Gradering (kg) 0,01 kg
IP klass IP66, IP67
Kalibrering Extern
Kapacitet (kg) 60,00 kg
Material Rostfritt, Stål
Utförande Batteridriven (standard eller tillval), Nätdriven, Pelare
Vågplatta bredd (mm) 420,00 mm
Vågplatta längd (mm) 550,00 mm
Tillbehör / Reservdelar

Pris:
1 300 kr
5-10 dagar

Pris:
2 650 kr
4-8 dagar

Pris:
990 kr
4-8 dagar

Pris:
550 kr
4-8 dagar

Pris:
790 kr
4-8 dagar

Pris:
7 750 kr
4-8 veckor
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart