Digital plattform Kern KDP 3500g/0,01g

Artikelnr KDP 3000-2
Pris 5 750 kr exkl. moms
Leasing
(för svenska företag)
Lagerstatus 4-8 dagar
Köp

Varumärke:

Produktinformation

Digital plattform Kern KDP 3500g/0,01g

  • Industri 4.0: dessa vågplattformar kan enkelt integreras in i din processkedja. Alla inspelade värden kan enkelt överföras och bearbetas vidare i ditt system som digital data och data som redan har jämförts med hjälp av de många gränssnitt som finns tillgängliga. Detta sparar kostnader, tid, och resurser, och säkerställer ännu effektivare arbete.
  • Att ansluta vågen med en surfplatta eller en PC erbjuder fördelen att kunna använda de appar och program som finns på den enheten. Dessa appar och program är vanligtvis redan anpassade efter dina behov, är enkla och praktiska att använda och kan ofta utökas efter behov. Detta ger dig den maximala level av flexibilitet när du visar, bearbetar och sparar den inspelade vägningsdata.
  • Sökning och fjärrkontroll av vågen med hjälp av externa styrenheter eller datorer med KERN Communication Protocol (KCP). KCP är ett standardiserat gränssnittskommando strukturerad för KERN-vågar och andra instrument som gör att du kan återkalla och hantera alla relevanta parametrar och enhetsfunktioner. Du kan därför enkelt ansluta KERN-enheter med KCP till datorer, industriella kontrollsystem och andra digitala system. I ett stort antal fall är KCP kompatibelt med MT-SICS-protokollet.
  • PRE-TARE-funktion för manuell subtraktion av en känd behållarvikt, användbar för kontroll av fyllningsnivåer.
  • Fritt programmerbar vägningsenhet, t.ex. visning direkt i specialenheter så som längden av gängan g/m, gram g/m2 eller liknande.
  • Nivåindikator och nivelleringsfötter för exakt utjämning av vågen, monterad som standard, för att ge det mest exakta vägningsresultatet.
  • Dragskåpsstandard för modeller med vågplattstorlek (105 mm), vägningsutrymme WxDxH 146x146x80 mm.
  • Ingår i leveransen: Software BalanceConnection för justering och hantering av KERN KDP, för storformatvisning av de värden som samlats in på datorn samt överföring av denna information till andra appar och program.

Ladda ner dokument

insert_drive_file Datasheet KDP V1.pdf
insert_drive_file Manual KDP ENG.pdf

Specifikation

Anslutningsmöjligheter Bluetooth (standard eller tillval), PC, USB (standard eller tillval), Ethernet (standard eller tillval), WiFi (standard eller tillval)
Avsedd för Professionellt bruk
Display Extern (standard eller tillval)
Godkänd enligt OIML
Gradering (g) 0,01 g
Gradering (mg) 10,00 mg
Kalibrering Extern
Kapacitet (g) 3500,00 g
Kapacitet (kg) 3,50 kg
Material ABS (Plast), Stål
Utförande Utan pelare, Nätdriven
Vågplatta bredd (mm) 160,00 mm
Vågplatta längd (mm) 160,00 mm
Ange din E-postadress eller telefonnummer så kontaktar vi dig
Ni kan ringa, faxa eller maila er order och vi kan givetvis fakturera på 30 dagar netto om ni önskar det!
access_time Beställ innan kl 11.00
så skickar vi din leverans samma dag!
phone Ring till oss! 0176-20 89 20
Öppettider 8-17 vardagar
shopping_cart