Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Withings Body Cardio WBS04 Svart, 180kg/0,1kg

Pris: 1 167 kr
Artikelnr:
WBS04 Black
Lagerstatus:
4-8 veckor
Varumärke:
Nokia
Finns i flera varianter
WBS04 Black 1 167 kr
WBS04 White 1 167 kr

Beskrivning

Ta kontroll över din hälsa genom insikt om kropp och hjärta. Med Body Cardio kan användare få tillgång till en helt ny mätning hemifrån. Det betyder att vem som helst kan få information om hur hjärta och kärl mår för att sedan göra aktiva val för att förbättra tillstånd och hälsa. Med unika funktioner som mätning av kroppssammansättning, exklusiv insikt i hjärt och kärl-hälsa samt en smidig koppling till Withings Health Mate App är Body Cardio världens mest avancerade våg. 

Den supertunna och eleganta vågen håller koll på din vikt, liksom kroppsfett och vattenmängd samt ben- och muskelmassa. Body Cardio synkas smidigt med apparna Health Mate, Hälsa och många andra hälso- och träningsappar för iOS och Android.

Hjärtats hälsa
Body Cardio håller koll på hjärtats viktiga mätvärden och ger dig större inblick i din hälsa och träning än vad bara en enkel viktmätning gör. Pulsen när du står upp ger en god indikation om din allmänna hälsa. En medicinskt vedertagen metod för att få fram mätvärden för hjärtat är genom mätning av pulsvågshastigheten som mäter blodflödets hastighet, vilket kan ge en indikation om högt blodtryck, försvagad elasticitet i blodkärlen och den allmänna kardiovaskulära hälsan.

Komplett kroppsmätning
Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller att bygga muskler är det bara till att ställa dig på vågen för att mäta kroppsfett och vattenmängd samt se uträkning för ben- och muskelmassa. Body Cardio visar alla mätningar i lättöverskådliga diagram som hjälper dig att sätta upp mål och se dina framsteg över tid.

Health Mate-appen
Health Mate-appen hjälper dig att se hur små förändringar i din fysiska aktivitet kan göra stor skillnad för ditt allmänna hälsotillstånd. Med Health Mate kan du direkt se mönster för vikt och kroppssammansättning samt få motivation och belöningar när du uppnår milstolpar. Som om det inte vore nog med det har appen dessutom en inbyggd funktion som registrerar ditt näringsintag, och den kan även parkopplas med över 100 ledande partnerappar, såsom MyFitnessPal, Lose It!, Endomondo, Nike+, Runkeeper eller Daily Burn.

Supertunn design
Body Cardio har en solid bas i aluminium och en yta av härdat glas som gör den till marknadens tunnaste och stabilaste smarta våg. Den är bara 1,8 cm tjock och fungerar på alla typer av golv.

Otroligt exakta mätningar
Den patenterade Position Control-tekniken ser till att mätningar bara utförs när du står mitt på vågen. Oavsett var du använder vågen blir mätningarna otroligt exakta, tack vare geolokaliserad tyngdkraft. Mätningarna blir lika exakta på alla typer av golv, inklusive mattor.

Mångsidig coach
När du är ansluten till ett wifi-nätverk levererar Body Cardio en aktuell väderprognos för din plats, vilket hjälper dig att planera din dag och uppmuntrar till daglig användning. Du kan även anpassa skärmen så att den visar de data som är viktigast för dig. När vågen parkopplas med en aktivitetsmätare från Withings eller den inbyggda Health Mate-appen kan skärmen visa en sammanfattning av gårdagens stegantal, så att du blir ännu mer motiverad.

Egenskaper

 • Avancerad mätning av pulsvågshastigheten
 • Komplett kroppssammansättningsanalys
 • Health Mate-appen är en praktisk coach som du kan ta med dig överallt
 • Enkel att ställa in med trådlös synkning
 • 1,8 cm tunn, stabil och exakt på alla ytor
 • Automatisk igenkänning och mätning för upp till åtta användare med oberoende synkning
 • Uppladdningsbart litiumjonbatteri som håller länge

Specifikation

 • Anslutningsmöjligheter: App
  Bluetooth (standard eller tillval)
 • Avsedd för: Privat bruk
 • Gradering (g): 100,00 g
 • Kapacitet (kg): 180,00 kg
 • Material: Glas
 • Mätningar: Benmassa
  Kroppsfett
  Kroppsvatten
  Muskelmassa
  BMI
 • Utförande: Utan pelare
  Batteridriven (standard eller tillval)

Dokument

Meny 0
Top