Om webshopen

Om Veteks Hemsida och Webshop

Denna hemsida är egentligen utformad som en web-shop, här finner Du information om Vetek AB, de produkter och tjänster vi marknadsför. Letar Du efter information på äldre produkter så hittar Du även det. Som ett komplement finns även en "vanlig" hemsida (www.vetek.net ) där Du också kan hitta information på ädre vågar och information på engelska. Här kommer i framtiden också mer information på användningsområden, idéer och olika applikationer.

Vårt huvudfokus är att det ska vara enkelt och smidigt för dig som kund samtidigt som vi erbjuder marknadsledande priser och leveransvillkor.

Hur hittar jag en produkt?
I webshopen finns olika sökmetoder. Du kan skriva i ett fritt textfält.

Hur lägger jag en beställning?
Hos Vetek kan Du beställa varor från web-shopen, per telefon, brev eller fax. Enklast och snabbast är att lägga din order i webshopen. Det grönmarkerade i webshopen har kort leveranstid och är lagervara. Information om leveranstiden finns på varje produkt. Betalar Du med kreditkort eller i förskott bjuder vi på fraktkostnaden.

Hur vet jag att ni fått min beställning och när varorna är mig tillhanda?
Vi bekräftar samtliga order per e-mail eller fax med en orderbekräftelse. I orderbekräftelsen finns uppgifter om beställda produkter, leveransdatum samt leverans- och fakturaadress. Är det ingen ”panikleverans” finns oftast tid att rätta till fel i ordern innan varan går iväg.

 

Har Du några frågor eller funderingar är Du välkommen att ringa till 0176-208 920.