Jag beställer som företag. Visar priser exkl. moms. Ändra

Tanita kroppsanalysvåg 270kg/0,1kg med pelare. 4C teknik.

Pris: 35 000 kr
Visar priser exkl. moms
Artikelnr:
MC-580P
Lagerstatus:
4-8 veckor
Varumärke:

Beskrivning

Denna portabla kroppsanalysmonitor är idealisk för konsultationer på plats. MC-580 P drivs med en 9V-adapter eller AA-batterier (fyra stycken), så att du kan ta den med dig överallt. Detta gör den till en perfekt monitor för personliga tränare som besöker olika platser, eller för nutritionister som ger konsultationer hemma.

Monitorn består av en enda enhet och är lätt att ta med sig med hjälp av det matchande fodralet för transport.  MC-580P har en pelare om du skulle vilja använda produkten på en plats under en längre tid.

MC-580P ger omedelbar analys av en klients hälsa och kondition. Framstegen följs upp över tid, vilket är en bra utgångspunkt för noggrann och personlig träning eller kostrådgivning. Den senaste 4C-tekniken gör mätningarna ännu mer exakta.

LCD-displayen visar data om fett och muskelmassa, både i procent och absolut massa. Med segmentanalysen får du även denna data per kroppssegment (båda armar, båda ben samt bål). Fasvinkeln visas också, vilket ger en direkt bedömning av näringsstatus och muskelkvalitet. All kroppsanalysdata kan skickas direkt till en surfplatta via integrerad Bluetooth. Den är kompatibel med både TANITA PRO-appen (för IOS) och programvaran TANITA Pro (för Windows). Så du kan enkelt lagra, analysera och dela kroppsanalysresultaten med dina kunder.

Dokument

Meny 0
Top